İYİ Partili Koray Aydın Rize'de yeni partililere rozet taktı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Rize'de partisinin düzenlediği partiye katılım törenine katıldı.

İsmail Kahraman Kültür merkezinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Aydın, İYİ Parti'nin bir ihtiyaçtan doğduğunu ifade ederek, “Türkiye’nin genç partilerinden biri olmamıza rağmen vatandaşın umut beklediği bir parti olduk. Sahada olan, vatandaşımızla iç içe bir partiyiz. Gittiğimiz her ilde bize karşı gösterilen teveccüh İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünü gösteriyor” dedi

Aydın, Genel Başkanları Meral Akşener'in üye kayıt seferberliği başlattığını hatırlatarak, "İki ay içinde 100 binin üzerinde üye yaptık. Böyle giderse tahmin ediyorum önümüzdeki yılın sonuna kadar 500 bine kadar gideriz." dedi.

Rize’de partisine diğer partilerden istifa ederek katılımların olduğunu ifade eden Koray Aydın, “25 Eylül 2017'de kurulan partimiz kuruluş aşamasında fazla bir üye yapamadık. Son bir yıl içinde üye çalışmalarına başladık. Genel başkanımızın geçtiğimiz aylarda başlattığı kampanya ile Rize’de il genelinde beş yüze yakın üye kaydettik. İl merkezinde 150 kişi başka partilerden istifa ederek partimize katıldı. Hedefimiz yıl sonuna kadar il merkezindeki üye sayımızı beş yüze çıkarmak olacaktır." dedi.

Program, Aydın ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün, partiye yeni katılanlara rozet takmasıyla sona erdi.