İsveç Diyeti ile İncelin

TAKİP ET

Yazın yaklaşması ile başlayan kilo verme ihtiyacı artık had safhalarda.

Çünkü kış boyu hareketsizlik ve sürekli kapalı olmak yüzünden; yediğimiz atıştırmalıklar ve beslenme şekli kiloların birikmesine neden oldu. Haliyle yaz yaklaştıkça özellikle kadınları bir telaş aldı: Bikini giymek ve daha güzel görünmek için yaza kadar kilo vermek şart tabi ki. Üstelik vücuttaki toksinleri atmak ve her açıdan tepeden tırnağa yenilenmek önemli bir gereklilik.

Özellikle diyetler arasında kolay uygulanması ve daha sağlıklı olması açısından İsveç Diyeti; en çok tercih edilen diyet uygulamalarından birisidir. Bunun yanında egzersiz ve sporla da destek vermek kısa sürede kilolardan kurtulmak anlamına geliyor. 13 günde 7 ile 20 kilo arası vermek; İsveç Diyeti ile hayal değil.

Bazı püf noktaları ile sizlerde basit ama güvenli olacak şekilde uygulamalar yapabilirsiniz. Günümüzde doğal ürünler ile yapabileceğiniz birçok saç ve cilt yenileme maskeleri ve peelingleri bulunuyor. Saçınıza ve cildiniz uygun olanlara dikkat ederek yenilenme için başvurabileceğiniz basit uygulamalar ve püf noktaları işinize yarayacaktır

Kilolardan kurtulmanın yanında saçlarda kadın için yenilenmek demektir. Özellikle kışın oldukça yıpranan saçlar kırıkların alınması ve yeni saç stilleriyle yaza merhaba demeli. Tabi kırıklar alındıktan sonra en çok tercih edilen stiller arasında yer alan; örgü saç modelleri size stil yaratmada kolaylık sağlayacaktır. Birbirinden farklı örgü saç modelleri ile her gün yeni bir stil yaratmak da mümkün. Kış boyu kırılan, dökülen ve yıpranan saçların mutlaka bir bakıma alınması da bu arada şart olmalıdır. Bu sayede yazın güneşin etkisiyle daha çok yıpranmayı önlemiş olacaksınız. Saçınızı boyuyorsanız mutlaka sağlıklı kimyasal içeren bakım kremleri ile uygulama yapmalı ve canlılığını geri kazandırmalısınız. Bu arada örgü saç modellerini yaza kadar daha uzun saçlara sahip olarak uygulamak isterseniz; saçınıza peeeling ve maske uygulayarak hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz. Özellikle zeytinyağı ve yumurta sarısı size yardımcı olacaktır.  Tabi bunun yanı sıra beslenmeniz de önemli. Protein içeren gıdalar E vitamini de saçların uzamasına etken olurlar.