İstanbul Havalimanı Transfer

TAKİP ET

İnsanlar eskiden havalimanına ulaşmak için sabahın erken saatlerinde yola çıkmak durumunda kalıyorlardı.

Üstelik yanlarındaki bavullar, eşyalar da büyük bir sıkıntıya sebebiyet veriyordu. İstanbul’daki yeni havalimanı akabinde yeniden ulaşım konusu ortaya çıktı ve insanlar nasıl bir yörünge ile rahat bir şekilde yeni havalimanına ulaşabileceklerini sormaya başladılar. Önceden olduğu gibi İstanbul’da elbette toplu ulaşım araçları hala faaliyette. Metro, otobüs gibi seçenekler sunulmakla beraber trafik göz önüne alındığında yine günün yarısını yollarda geçirmek kaçınılmaz olacaktır. Özellikle çok eşyanız var ise toplu ulaşımda büyük sıkıntılar çekmek kaçınılmazdır. Taksi gibi bir seçenek de mevcut ancak taksi bulunduğunuz yere bağlı olarak oldukça maliyetli bir seçenek olabilir.

Eskiden havalimanına gitmek adına toplu taşıma oldukça cazip gelebiliyordu insanlara. Ancak günümüzde ulaşım hizmetlerinin genişlemesi ile birlikte insanlar çok daha uygun maliyetlerle havalimanına rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabiliyorlar. Sizlere yıllardır İstanbul Havalimanı transfer konusunda hizmet veren firmamız Fansa Tur sizleri İstanbul’un yorucu trafiğinden kurtarmakla kalmıyor, rahat, konforlu ve hesaplı bir yolculuk sunuyor. Üstelik İstanbul’un hangi noktasında olursanız olun sizi zamanında alıyor ve havalimanına uçuşunuzdan önce sorunsuz bir şekilde bırakıyoruz. Araçlarımızın modellerine ise web sitemizden bakabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanında olduğu gibi İstanbul Havalimanı transfer konusunda da sizlere yılların deneyimini sunuyoruz. Haftanın her günü ve 24 saati çağrı merkezimiz sizin taleplerinizi cevaplamaktadır. Üstelik fiyatlandırma kişi başına olmamakla beraber araç başınadır ve bu da sizlere çok daha büyük avantaj sağlamaktadır. Bizlere ulaşıp uçuş bilgilerinizi ve adresinizi verdikten sonra sizlere deneyimli şoförümüz ile aracınızı yolluyor ve tam vaktinde sizleri alarak havalimanına ulaştırıyoruz. İstanbul Havalimanı transfer konusunda hem daha düşük maliyetli hem de de daha hızlı bir seçenek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Trafik Karmaşasından Uzak Konforlu ve Hesaplı Transfer

Bagaj kapasitesi geniş olan araçlarımız sayesinde eşyalarınızı rahat bir şekilde yanınızda götürebiliyorsunuz. Üstelik İstanbul’un her noktasına hakim şoförlerimiz sizleri alternatif yollar sayesinde trafiğe sokmadan rahatlıkla götürmektedir. Araçlar içerisinde ihtiyacınıza yönelik her tür detay düşünülmüştür. Rahatlığınız ve güvenliğiniz bizim için ön plandadır. 8 yıldır müşteri memnuniyeti ile diğer firmalardan kendisini ayırmış olan firmamızı denediğiniz takdirde farkı siz de rahatlıkla anlayabilirsiniz. İstanbul Havalimanı transfer dışında günü birlik seyahatleriniz için de araçlarımızdan yararlanabilirsiniz. İş gezileri, piknik, tur gibi aktivitelerde filolarımız dilediğiniz kapasite ile hizmetinizdedir. Bizleri telefonla arayarak özel geziniz için arzu ettiğiniz araç sayısını ve günü, saati söylemeniz yeterli olacaktır.

Bizlere günün 24 saati web sitemiz üzerinden ya da telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezimiz tüm sorularınızı yanıtlamakla beraber arzu ettiğiniz takdirde en hızlı şekilde transfer aracı sağlamaktadır. Hem güvenli hem de ekonomik bir transfer için firmamızı tercih edebilirsiniz. İstanbul Havalimanı transfer konusunda artık düşünmenize gerek yok, aracınız her daim hazır.

Kaynak: https://www.fansatur.com/