İsmail Kartal: 'Çok iyi bir günümüzde değildik'

TAKİP ET

Süper Lig'İn 8. Haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 5-2 mağlup ayrılan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, sahada bir kaç isim dışında kötü olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İsmail Kartal, üç tanesi duran top olmak üzere ard arda gelen 5 golle mağlup olduklarını söyleyerek, "Geriden oyunu kurarken her dönen top bize gol oldu. Trabzonspor maçından sonra böyle bir sonuç beklemiyordum ama 5 golün üçünü duran toptan yememiz bizi demorolize etti. Alanya takımının yan toplarda iyi olduğunu biliyorduk ve biz de maça onların uzun adamlarına karşılık 5 uzun futbolcumuzu sahaya sürerek çıktık. Ama bu kadar çalışmamıza rağmen maalesef olmadı." dedi.

"Bugün çok iyi bir günümüzde değildik." şeklinde konuşan Kartal, "Ama 5 golün 3 tanesini duran toptan yememiz biraz düşündürücü. Maçtan önce analizlerimizi, oyun içindeki eşleşmelerimizi buna göre yapmıştık ama oyun içindeki bir anlık dalgınlık bu golleri yememize sebep oluyor. Sonuçta mağlup olduk ve iyi değiliz. Bunun da farkındayız. Bugün sahada bir kaç isim direndi, mücadele etti ama onun dışında kötüydük. Önümüzde Cuma günü oynayacağımız bir Ankaragücü maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, toparlanıp, 3 puanı alarak morallenmek ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi.