İsmail Kartal: 'Asıl iş şimdi başlıyor'

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezona galibiyetle başlamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Süper Lig'İn ilk hafta maçında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün burada iki takım da iyi mücadele etti. Lige üç puanla başladığımız için çok mutluyum." diye konuştu.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını anlatan Kartal, şunları söyledi: "Geçen seneden 12-13 oyuncu aramızdan ayrıldı. Yeni oyuncular transfer ettik ve yeniden bir takım kurmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var. Eksiklerimizi giderebilmek için yönetimimizle çalışıyoruz. İlk maçlar zordur. Gençlerbirliği takımı da iyi hazırlanmış. Rakip stoper atılana kadar oyun ortaydı. Rakip 10 kişi kalınca, takıma 'Asıl iş şimdi başlıyor.' dedim. Oyunu dengeledik. Kanatlardan getirdiğimiz topla golü bulduk. Son 5-6 dakikada Gençlerbirliği oyunu riske etti, gol da atabilirlerdi ama biz kazandık."

Kartal, "İlk maçlar zordur ama biz zor olanı 3 puanla geçtiğimiz için bu haftayı çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gençlerbirliği’ne geçmiş olsun, onlara da başarılar diliyorum. Bu galibiyeti yönetimimize ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.