İş Bankası Bireysel Kredi Hesaplama

TAKİP ET

Türkiye İş Bankası, Türkiye Cumhuriyeti'nin en fazla müşteri kitlesine ve müşteri potansiyeline sahip olmaya devam etmektedir.

Türkiye İş Bankası müşterilerine ihtiyaçlarını karşılamak için kredi vermeye devam etmektedir. Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredileri hemen her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için uygun bir kredi çeşididir.

Bu ihtiyaçların en başında örnek olarak tatil, beyaz eşya ve öğrenim ihtiyaçları bulunmaktadır. Belirtilen ihtiyaç kredilerinde dikkat edilmesi gereken en önemli konu faiz oranları ve vade süreleridir. İhtiyaç kredilerinde uygun faiz oranı ve uzun vade süreleri, krediyi ödemeyi kolaylaştırmaktadır.

İş Bankası Kredi Limitleri ve Vade Süreleri

Türkiye İş Bankası, çoklu vade seçeneklerine sahiptir. Fakat bu vade süreleri, uygulanan faizi artırabilmektedir. Çekilen kredi miktarının büyüklüğü ise ödemede bir takım zorluklar yaratabilir. Bu nedenle, ihtiyaç kredisi her ne sebeple çekilecek olursa olsun, ödenemeyecek miktarda kredilerin çekilmemesini Türkiye İş Bankası personelleri de net bir şekilde belirtecektir.

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredileri minimum 3.000 Türk Lirası sınırında başlar ve 1.000.000 Türk Lirası'na kadar çekilebilmektedir. Bu noktada çekilen kredinin miktarı değil, ödeme kolaylığı ve ödeme durumunuz daha önemli hale gelmektedir. Vade süreleri ise 3 aydan 60 aya (5 yıl) kadar çeşitlilik gösterebilmektedir. Bu vade süreleri ve kredi miktarı, aylık gelir miktarına bağlıdır.

İş Bankası Bireysel Kredi Faizleri

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredi faizleri aynı olarak gözükse de, vade süresine ve çekilen kredi miktarına bağlı olarak, miktarında köklü değişikliklere sebebiyet verebilmektedir. Türkiye İş Bankası'nın belirlediği ihtiyaç kredisi faiz oranı %2.20'dir. Bireysel kredi vade sürelerinin ve çekilen miktarının değişikliğine bağlı olarak matematiksel hesaplamalar, Türkiye İş Bankası'nın kurumsal internet sitesinde de yer almaktadır.

Örneğin çekilen kredi miktarı 3.000 Türk Lirası ve vade süresi 36 ay ve %2.20 faiz oranı olarak belirtildiği takdirde, ödenmesi gereken toplam borç tutarı 4.685 Türk Lirası olacaktır. Çekilen kredi miktarı aynı olacak şekilde vade süresi 60 ay olursa, aynı faiz oranı uygulandığında bu kez toplam ödenmesi gereken borç 6.011 Türk Lirası olacaktır.

Bu örnekler ışığında, çekilmesi planlanan kredinin, kredi miktarı ve vade itina ile hesaplanmalıdır.

i̇ş bankası bireysel kredi i̇ş bankası kredi hesaplama i̇ş bankası kredi faiz oranları i̇ş bankası bireysel kredi faiz oranları i̇ş bankası kredi başvurusu i̇ş bankası bireysel kredi başvurusu i̇ş bankası i̇htiyaç kredisi i̇ş bankası i̇htiyaç kredisi hesa