İnternet üzerinden Bitcoin kazanmak mümkün

TAKİP ET

Bilgisayarınız ile internet üzerinden son yılların popüler kripto para birimi bitcoin kazanabilirsiniz.

Son yılların popüler para birimi olan ve 1 tanesi 9 bin doların üstüne çıkan kripto para birimi Bitcoin (BTC) kazanmak çok kolay.

İster evinizde, ister işyerinizde kullandığınız masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza indirerek yükleyeceğiniz Crypto Tab Browser ile bitcoin madenciliği yaparak bitcoin biriktirebilirsiniz.

Crypto Tab Browser tıpkı Crome gibi bir browser'dır. Crome altyapısını kullanan Crypto Tab Browser üzerinden bir yandan web sitelerini ziyaret ederken, diğer yandan bitcoin madenciliği yaparsınız. Crypto Tab Browser bilgisayarınıza yükledikten sonra Crome veya Explorer gibi ayrıca bir browser kullanmanıza gerek kalmaz.

Aşağıdaki linkten Crypto Tab Browser kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirip kurulumu tamamladıktan sonra, Crypto Tab Browser kullanıma hazır hale gelir. Tıpkı Crome'da olduğu gibi bir gmail hesabınız ile browser üzerinde oturum açtıktan sonra yukarıdaki ana resimde olduğu gibi "Mining" bölümünden "Max" seçeneğini tıklayarak bitcoin madenciliğini başlatabilirsiniz.

Ortada BTC logosu yanında görünen sayılar bilgisayarınızda yeni browserınızın açık olduğu müddetçe biriken bitcoin miktarınızı gösterir. Bu şekilde ayda 10 dolara yakın bitcoin biriktirmeniz mümkündür ve istediğiniz zaman biriken bitcoinlerinizi BTC Cüzdan hesabınıza gönderebilirsiniz.

Yurt dışı sitelerinde bulunan BTC Cüzdanı oluşturma siteleri yerine Türkiye'deki resmi Bitcoin sitesi BTCTürk'ü tavsiye ederiz. Burada bir hesap açarak cüzdan oluşturabilir ve Crypto Tab Browser üzerinden kazandığınız bitcoinleri hesabınıza aktarabilirsiniz.

Browser üzerinde biriken bitcoinleri sağ üst köşede yer alan alt alta üç çizgiye tıkladığınızda açılan penceredeki "Withdraw BTC" linkine tıklayarak Bitcoin cüzdanınıza ödeme talebi gerçekleştirebilirsiniz. Talep ettiğiniz bitcoinler iki gün içinde cüzdanınıza aktarılmış olacaktır.

Aşağıdaki resimde biriken bitcoinlerin cüzdan hesabına akarılma talepleri görünmektedir. Zaten bir browser kullanıyorken, bilgisayar başında size aynı zamanda bitcoin kazandıran bir browser kullanmaya geçmenizi tavsiye ederiz.

Crypto Tab Browser indirmek için TIKLAYIN


bitcoin kazanmak internetten bitcoin kazanmak internet üzerinden bitcoin kazanmak bitcoin kazma uygulaması bitcoin kazanma uygulaması bitcoin madencilik uygulaması bitcoin browser crypto tab browser crypto tab browser indir