İl Özel İdarespor: 2 - Çamlıhemşin Belediyespor: 0

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme B Grubu 5. Hafta karşılaşmasında İl Özel İdarespor, evinde konuk ettiği lider Çamlıhemşin Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, lidere ilk mağlubiyetini yaşattı.

Ekrem Orhon Stadında oynanan ve Hakem Hasan Hacısalihoğlu’nun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

İlk yarıda dengeli bir karşılaşma oynanırken ikinci yarıda ev sahibi İl Özel İdarespor oyun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu. İkinci yarıda 50’inci dakikada İl Özel İdarespor Mehmet’in attığı golle 1-0 öne geçerken, 70’inci dakikada ise Muharrem attığı golle skoru 2-0’a taşıyarak aynı zamanda maçın da skorunu belirleyen golü kaydetti.

“İYİ BİR MAÇ İZLETTİK”

Maçın ardından konuştuğumuz İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Ali Saklangıç, “Futbolcularım bugün kendilerine taktiksel anlamda söylediğim herşeyi çok iyi bir şekilde uyguladılar. Bunun sonucunda da galibiyet kaçınılmaz oldu. İlk yarıda pozisyonlar bulmamıza rağmen gole çeviremedik ama ikinci yarıda çok pozisyona girerek 2 tanesini gole çevirdik. İyi bir oyun oldu, seyircilerimize iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden hem futbolcularımı hem, Çamlıhemşin Belediyespor’u, hem de hakemlerimizi tebrik ediyorum. Aldığımız bu skor Rize futbolumuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“BERABERLİĞİ BİLE HAK ETMEDİK”

İlk mağlubiyetlerini alan lider Çamlıhemşin Belediyespor’da Teknik Sorumlu Cihan Kalay ise maç sonrası yaptığı açıklamada; “Geçen haftayı BAY geçirdik ve iyi hazırlandık güya ama bu maçta takımımı tanıyamaz hale geldim. 3’te 3 yaptıktan sonra böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk. Bay geçmemizin de verdiği bir rahatlık oldu sanırım. Oyunun geneline baktığımızda kötüydük ve beraberliği bile hak etmiyorduk. Önümüzdeki haftalarda böyle olmayacaktır tabii, çok iyi oynayan top yapan bir takımız ama bugün sahada hiç yoktuk. En kısa zamanda toplarlamanın yollarına bakacağız. İl Özel İdarespor’u tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

5. hafta sonunda İl Özel İdarespor grupta puanını 8’e çıkartarak 3’üncü sıraya yükselirken, geçen haftayı BAY geçen ve namağlup serisini İl Özel İdarespor karşısında bozan Çamlıhemşin Belediyespor, ilk mağlubiyetiyle tanıştı. 9 puanda kalan Çamlıhemşin Belediyespor, en yakın rakibi Çaykursporun BAY geçtiği haftada liderlik koltuğundaki yerini korudu.

B Grubunda 25 Kasım Pazar günü oynancak olan 6. Hafta karşılaşmalarında İl Özel İdarespor, haftayı BAY geçecek. Çamlıhemşin Belediyespor ise saat 13.00’de, bu hafta ilk galibiyetini elde eden 5 puanlı Rize Belediyespor’u evinde konuk edecek.

STAT: Ekrem Orhon

HAKEMLER: Hasan Hacısalihoğlu, Fevzi Uzun, İsmail Yılmaz

İL ÖZEL İDARESPOR: Andaç Cansel Atakan, Furkan Turan, Hayri Bayraktar, Mustafa Örün, Soner Küçük, Yaşar Kurt, Şafak Yılmaz (Mustafa 80. Dak), İsa Pulgir, Muharrem Coşkun (Nadir 75. Dak), Mehmet Gör (Muhammet 70. Dak), Fatih Horoz

YEDEKLER: S. Murat Karamustafa, Mustafa Özdemir, Muhammet Dilsiz, Gökhan Sarıer, Ufuk Birinci, Nadir Şahin, Mustafa Bayraktar

TEKNİK SORUMLU: Ali Saklangıç

ÇAMLIHEMŞİN BELEDİYESPOR: Uğur Geniş, Lokman Çiçekli, Yaşar Karaman, Savaş Kıran, Onur Özben, İsmail Badoğlu, Sinan Tercüman, Şenol Gumba (Emrah 40. Dak), Cengiz Tüken, Mevlüt Kalay, Ali Faik Keskioğlu

YEDEKLER: Baran Yalçın, Zülküf Alimoğlu, Emrah Ergenç

TEKNİK SORUMLU: Cihan Kalay

SARI KARTLAR: Hayri, İsa, Şafak, Nadir (İl Özel İdarespor), Cengiz, Mevlüt, Ali Faik (Çamlıhemşin Belediyespor)

GOLLER: Mehmet (50. Dak), Muharrem (70. Dak) (İl Özel İdarespor)

Haber: Turgay AYHAN