İkizdere Kaymakamlığı'na vekaleten atama yapıldı

TAKİP ET

Halil İbrahim Kazar'ın Bingöl'ün Yayladere ilçesine atanmasıyla boşalan İkizdere Kaymakamlığı'na vekaleten atama yapıldı.

Son çıkan kararname ile İkizdere Kaymakamlığından Bingöl'ün Yayladere Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim Kazar’dan boşalan koltuğa vekaleten atanan Adem Topaca, İçişleri Bakanlığının 07.11.2017 tarihli onayı ilçeye gelerek 09.11.2017 tarihinde görevine başladı.

Doğu Karadeniz Bölgesine ilk kez geldiğini söyleyen Kaymakam Vekili Adem Topaca, "İkizdere küçük olduğu kadar güzel bir ilçe. İmkânlarımız ölçüsünde hizmet vermeye çalışacağım. Önceliğimiz eğitim olmalı. Eğitime önem vereceğiz" dedi.

Adem Topaca kimdir?

1992 Yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde doğan Adem Topaca İlk, orta ve lise eğitimini Manavgat’ta tamamladı. 2014 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Topaca, İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu 105. Dönem Kaymakam Adaylığı Sınavında başarılı olup Mülki İdare Amirliği mesleğine intisab etti. Antalya Valiliği'nde il merkez stajını tamamlayan Topaca, Antalya'nın Serik ilçesi ve Düzce'nin Akçakoca ilçesinde kaymakam refiklik stajı yaptı.

Haber: İsmet KÖSOĞLU