IC otelleri'nin konforuyla Antalya'da muhteşem bir tatil sizi bekliyor

TAKİP ET

IC otelleri, Lüks, konfor ve tabi ki en kaliteli hizmeti ve mükemmel olanaklarıyla sizi beklemektedir. IC Otelleri ile Antalya Lara, Belek ve Kundu da harika ve muazzam bir tatil imkanını tüm seçeneklerle sizlere sunuyor.

Antalya, mükemmel olanaklar sunan dünyanın en önemli turizm destinasyonlarının başında geliyor. İlçeleriyle mükemmel bir uyum yakalayan Antalya, adeta cennet bahçesini andırır bir yapısı, mükemmel denizi, eşsiz güzellikleri ve mas mavi deniziyle harika bir tatil için tercih edilebilecek n güzel noktalardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Muhteşemliğin en şaşalı şekilde yaşandığı bu şehirde, harika bir tatil için tercihinizi Lara ve Belek’ten yana kullanabilirsiniz. Antalya’nın en güzel sahillerinin bulunduğu Lara’nın yanı sıra mavi ile yeşilin bir arada yer aldığı Belek, mükemmel olanakları sizlere sunuyor. IC otellerinin bu bölgede bulunması ise ayrı bir lüksün ve konforun detaylarını sizlerin önüne en ince ayrıntısıyla sunuyor. IC Gezinomi sayfasından mükemmel otellere ulaşabileceğiniz gibi erken rezervasyon gibi imkanlardan da faydalanmanız mümkün.

IC otelleri, Lüks, konfor ve tabi ki en kaliteli hizmeti ve mükemmel olanaklarıyla sizi beklemektedir. IC Otelleri ile Antalya Lara, Belek ve Kundu da harika ve muazzam bir tatil imkanını tüm seçeneklerle sizlere sunuyor.

IC Hotels Residence Lara, Kundu da bulunmaktadır. 2007 Temmuz ayında hizmete geçen otel Antalya şehir merkezine sadece 25 km ve Antalya havaalanına da 15 km uzaklıktadır. 44 adet lüks villası ile en keyifli tatili hemen villanızın önünde havuzlarda sunmak ister. Tüm bu olanakları en güzel servis imkanıyla sizlere ulaştıran bu tesis, mükemmel bir tatil geçirmeniz için tüm imkanları seferber ediyor. Kaliteli hizmet anlayışının en üst seviyeye çıktığı bu otelde, eşsiz bir zaman geçirebilmeniz için her ayrıntı düşünülmüş.

IC Hotels Santai ise Belek, Üçkumtepesi’ndedir. 3 açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, özel balkonlu modern odalar ve spa merkezi bulunmaktadır. Antalya Havalimanı'na 30 km uzaklıktadır. IC Hotel Santai, geniş bahçeleri, yeşil alanları ve eşsiz hizmeti ile misafirlerini konuk etmektedir. Denize sıfır konumda bulunan bu otel, mavi bayraklı bir plaja sahip. Aradığınız tüm konforu sonuna kadar size hissettiren bu otelde, mükemmel olanaklar tamamen sizlerin karşınıza çıkıyor ve eşsiz bir güzelliğe ilk adım atmanız için hizmet sunuyor. Aradığınız tüm detayları bulabileceğiniz bu otelde yapılacak bir çok aktivite var. Mavi ile yeşilin bir arada olduğu, adeta bir cennet bahçesini andıran yapısıyla muazzam hizmetleri size ulaştıran Hotels Santai, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir tatilin ilk adımını atmanıza olanak tanıyor.

IC Hotels Green Palace ise Lara Kundu’dadır. 429 oda sayısı ile 5 yıldızlı otel konforunu Ultra her şey dahil sistemi ile sunmaktadır. 7 yüzme havuzu, 8 adet bar, 3 havuz bar, vitamin bar ve disko bar, 7 alakart restoran, Türk, Japon ve deniz ürünü spesiyaliteleriyle harika bir tatil geçireceksiniz. Kundu sahilinde eşsiz bahçe tasarımı, Türk hamamı, sauna, spa, masaj, Squash kortları, spor salonu ve seçimlerinizle rahat edebileceğiniz daha pek çok hizmet verilmektedir. Ayrıca çocuk dostu olan otelde  sığ çocuk havuzu, su kaydırakları ve çocuk kulübü bulunmaktadır. IC Otellerinin kalitesini sonuna kadar hissedebileceğiniz bu beş yıldızlı tesislerde geçireceğiniz zaman, mükemmel olanakları sonuna kadar hissetmenize yardımcı olacaktır.

Antalya’nın en güzel bölgelerinde kurulan ve Antalya otelleri arasında ki en güzel hizmet ağını geliştiren bu otel zincirinden hangisini tercih ederseniz edin, mükemmel bir tatil sizi bekliyor olacak. Size kalansa tüm bunların keyfini sürmek olacaktır. IC Otelleri ile ilgili bilgiler almak isterseniz Gezinomi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Hem uygun ödeme koşullarından yararlanıp, hem erken rezervasyonla muhteşem bir tatile ilk adımınızı atmanıza olanak sağlayan bu tesiste, gerek bireysel gerekse de ailenizle birlikte mükemmel bir tatil sizi bekliyor olacaktır. Size kalansa IC otellerinin sunmuş olduğu kaliteli hizmetten faydalanmak, Lara ve Belek bölgesinin en güzel alanlarında keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek olacaktır.