Hüseyin Karaman RTEÜ'ye veda etti

TAKİP ET

Eski RTEÜ Rektörü- yeni YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın görev süresinin dolması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) tarafından veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı- RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanvekili Fahri Kasırga, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Rize Adalet Komisyonu Başkanı Adem Amaç, İdare Mahkemesi Başkanı Ergün Coduroğlu, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Bilgin, il yöneticileri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

13 Ağustos 2013 yılından bu yana görevini yürüten Rektör Karaman, verdiği veda mesajında "Bir taraftan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan üniversitemize hizmet etmenin, iki dönem rektörlük gibi önemli bir görevi yapmış olmanın ve bu döneme birçok başarıyı sığdırmanın mutluluğunu yaşarken; diğer taraftan, 28 Nisan 1995 tarihinde ilk çocuğumun doğduğu gün araştırma görevliliği sınavını kazanarak geldiğim ve akademik hayatın bütün basamaklarında 28 yıl hizmet ettiğim Üniversitem ile hayatımın en güzel ve en anlamlı günlerini yaşadığım, çocuklarımın doğup büyüdüğü, birçok güzel arkadaşlık ve dostluklar kurduğum çay gibi sıcak insanların şehri Rize’den ayrılacak olmanın hüznünü yaşamaktayım." dedi.