Hemşin'de 'Bir Gelecek Hemşin' çalıştayı düzenlenecek

TAKİP ET

'Geleceğe yaşanılabilir bir Hemşin bırakmak için' sloganıyla yola çıkan Hemşin Yaşam Derneği tarafından 3 gün sürecek olan 'Bir Gelecek Hemşin' isimli çalıştay gerçekleştirilecek.

Hemşin Yaşam Derneği tarafından 15-17 Şubat tarihleri arasında Rize’nin Hemşin ilçesinde bir otelde düzenlenecek olan “Bir Gelecek Hemşin” çalıştayı, Hemşin Kaymakamlığı’nın ve Hemşin Belediyesi’nin katkılarıyla, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteğiyle gerçekleştirilecek.

Uzman ve akademisyenlerin sunumlarıyla birlikte atölye çalışmalarının yapılacağı çalıştayda, sürdürülebilir kırsal kalkınma modelleri, Turizm örnek uygulamaları, Doğal yaşam alanlarının sürdürülebilirliği, Su kaynaklarının verimli kullanımı ve sucul yaşam, İklim değişikliği ve etkileri, Kültür ve kültür varlıklarının devamlılığı ile Şehircilik alt yapısı ve planlama konuları masaya yatırılacak.

15 Şubat Cuma günü saat 09.00’da başlayacak olan ve 3 gün sürecek çalıştayda ilk gün Gökmen Argun, Dr. Mustafa Zengin, Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu, ikinci gün Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, Mustafa Bektaş, Emre Karabacak ve F. Burak Kalaç ile son gün Yard. Doç. Dr. Mustafa Reşat Sümerkan, Yard. Doç. Dr. Ersin Türk, Doç. Dr. Bahar Çiçek Kurdoğlu ve Meltem Yılmaz sunumlarıyla katılacaklar.