Hedef 3 puan, olmazsa 1 puan da yeter!

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçından 3 puan ya da en kötü 1 puan almak istediklerini söyledi.

Süper Lig'de 14 puana sahip Çaykur Rizespor, ligin 13. hafta maçında 30 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'de sahasında 13 puanlı Konyaspor takımını konuk edecek.

Konyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdüren Yeşil-Mavili ekipte Teknik Direktör İsmail Kartal, antrenman öncesinde basın açıklaması yaptı.

Geçen hafta oynadıkları Denizlispor deplasmanında 90 dakika boyunca takım olarak iyi mücadele ortaya koyduklarını belirten Kartal, duran toptan ve penaltıdan yedikleri gollerle mağlup olduklarını hatırlatarak, "Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. En kötü 1 puan alıp çok rahatlıkla evimize dönmeyi beklerken 3 puan kaybettik" dedi.

Takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Kartal, kaleci Gökhan, Boldrin ve Vetrih'in sakatlıklarının devam ettiğini, Vetrih'in bugün itibariyle antrenmanlara başladığını ancak Boldrin'in 2 hafta daha oynayamayacak gibi göründüğünü ifade ederken, Kaleci Gökhan'ın ise hafta sonuna kadar oynayabilmesi için sağlık ekiplerinin yoğun bir caba içerisinde olduğunu söyledi.

Tamamen Konyaspor maçına kilitlendiklerini söyleyen Kartal, "3 puan almayı hedefliyoruz. 3 puan alamazsak bile en kötü 1 puanla maçı bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.