Hasan Karal Rize'de parti teşkilatıyla buluştu

TAKİP ET

Rize'de partililerle bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, amaçlarının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden biran önce milleti kurtarmak ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek olduğunu söyledi.

Erzincan ve Erzurum ziyaretlerinin ardından Memleketi Rize'ye gelen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, parti teşkilatıyla bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Karal, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden partisinin kurucu Rize İl Başkanı Metin Erdoğan'ı anarak başladığı konuşmasında, "Siyasi partiler milletimize hizmet etmenin en direkt ve en etkili yoludur. Ülkemizi demokratikleşme, refah ortamını yeniden sağlama ve çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için DEVA Partisini kurduk. Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır. Bizim şahıslarla ve isimlerle bir derdimiz yok. Bizim derdimiz milletimize dar gelen ve ülkemizi birçok anlamda kötü etkileyen bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden biran önce milletimizi kurtarmak ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmektir." dedi.

Programın ardından çeşitli taziye ziyaretlerinden bulunan Karal, ardından geçtiği parti il binasında ziyaretçileri kabul etti.