Hamzaoğlu: Bundan daha kötü olamayız

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bundan daha kötü olamayız. Zaten en dipteyiz." dedi.

Süper Lig'de 3 Ekim Pazar günü sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak Çaykur Rizespor, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan Tekni Direktör Hamza Hamzaoğlu, Rizespor'un kötü gidişe dur diyerek toparlayacağını düşündüğünü söyleyerek, "Bugünden yarına olacak iş değil. Biraz sabır gerekiyor. Bugünlerde takımın yanında olunmasına ihtiyacımız var." dedi.

"Şanslıyız ki ligin daha başındayız"

Taraftarın desteğiyle bu işin altından hep birlikte kalkacaklarını belirten Hamzaoğlu, "Takımdaki eksikleri tespit ettik. Nasıl bir oyun ve mücadele edeceğimize dair analizlerimizi yaptık. Başaracağız inşallah. Bundan daha kötü olamayız. Zaten en dipteyiz. Bundan sonra olabilecek tek şey yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanmak. Şanslıyız ki ligin daha başındayız. Bir an önce fiziksel ve oyun anlamında eksiklerimizi tamamlayıp yukarı doğru çıkacağız. Bir endişemiz yok ve kaybedecek bir şeyimiz de kalmadı." dedi.

Galatasaray maçında en iyisini yapıp maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini söyleyen Hamzaoğlu, bu maçtan alınacak iyi bir sonuçla Milli maç arasına girip lige yeni bir başlangıç gibi hazırlanabileceklerini söyledi.

Öte yandan Hamzaoğlu, Phiri ve Boldrin'in Galatasaray maçında oynama ihtimali olduğunu söyledi.