Halkbank Bireysel Kredi Hesaplama

TAKİP ET

Halkbank devlet güvencesiyle verdiği düşük faizli kredileri ile her zaman ön plandadır.

Türkiye’nin esnafından, orta ölçekli işletmelerine, çiftçilerinden küçük esnafına kadar tüm halka destek olmak üzere 1933 yılında kurulan Halkbank, “Üreten Türkiye’nin Bankası” sloganıyla yola çıkmıştır. Temel kuruluş amacı bu olan Halkbank devlet güvencesiyle verdiği düşük faizli kredileri ile her zaman ön plandadır.

Halkbank Bireysel Kredi Kullanma Şartları Nelerdir?

Bireysel veya konut ya da taşıt kredisi kullanmak istiyorsanız mutlaka 18 yaş üstünde olmanız gerekmektedir. Gelirinizin belgelenebiliyor olması, kredi notunuzun yüksek olması önemlidir.

Yüksek bir bireysel ihtiyaç kredisine başvurmak istiyorsanız ve bu kredi için ipotek göstermek istiyorsanız eşinizin rıza göstermesi de önem verilen diğer bir ayrıntıdır. Bunun içinde eşin rızasının yazılı olduğu bir dilekçede başvuruya eklenmelidir. Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi en uzun geri ödeme vadesi diğer bankalarda olduğu gibi 60 aydır.

Halkbank Bireysel Kredi Başvuru Adımları

Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanmak istediğiniz kredi miktarını belirleyin.

İstediğiniz kredi miktarının toplam ödeme tutarını göz önünde bulundurarak aylık taksitlerinizi bütçenize göre ayarlayın.

Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi başvuru formunu tüm istenilen bilgilerle eksiksiz olarak doldurmalısınız.

Banka tarafından talep edilen diğer belgeleri de eksiksiz iletin.

Halkbank Bireysel Kredi Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Tüm bankalarda olduğu gibi Halkbank kredi başvurularında Nüfus cüzdanı, ikametgah ya da adınıza kayıtlı bir fatura, gelir belgesi standart istenilen belgelerdir. Kamu çalışanları, özel sektör çalışanları, şirket sahipleri, çiftçiler, esnaflardan da ayrı belgeler istenmektedir.

Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi hesaplama işlemi için ister bankanın web sitesi üzerinden isterseniz kredi karşılaştırmalı siteler üzerinden alacağınız krediniz için hesaplamanızı yapmanız mümkün…

Halkbank’tan 10.000 TL için kredi kullanmak istediğinizde 60 vade ile geri ödeyeceğiniz kredinin toplam maliyeti 19.819 TL’dir. % 2.15 faiz oranı olan Halkbank’a aylık olarak 329 TL ödeme yaparsınız.

Halkbank Bireysel İhtiyaç Kredisi için 20.000 TL. için başvuru yapmak istediğinizde ise yine % 2.15 faiz oranı ile toplam 39.639 TL ödeme yapar, aylık olarak da 659 TL ödeyerek kredinizi 60 ayda tamamlayabilirsiniz.

halkbank bireysel kredi halkbank bireysel ihtiyaç kredisi halkbank kredi hesaplama halkbank ihtiyaç kredisi hesaplama halkbank bireysel ihtiyaç kredisi hesaplama halkbank kredi faiz oranları halkbank bireysel kredi faiz oranları halkbank ihtiyaç kredisi h