Halim Mete ismi Tele Kulis'i gerdi

TAKİP ET

Kaçkar Tv'de yayınlanan 'Tele Kulis' programında Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi "Halim Mete" tartışması yaşandı.

Kaçkar Tv’de her Pazartesi akşamı yayımlanan “Tele Kulis” isimli spor programında, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete’nin daha önce dile getirdiği iddia edilen, “Bizden önceki yönetim bu kulübün çeklerini lahana yaprağı gibi dağıttı” sözlerinin dile getirilmesi, programda yorumcu olarak yer alan ve Mete’nin de akrabası olan Sinan Mete’yi rahatsız etti.

“Halim Mete’yi eleştirecek biri varsa o da benim, siz eleştiremezsiniz” şeklinde cümle kuran Mete, program sunucusu Alaattin Onay ve Gazeteci Selman Kutlu’nun tepkisini çekti.

Sinan Mete, “Halim Mete’nin ismi kullanıldığı zaman rahatsız oluyorum” şeklinde konuşarak söylediği cümleleri daha sonra, “İsim vererek eleştirmek yerine Çaykur Rizespor yönetimini toplu olarak eleştirelim, tek isim vermeyelim” şeklinde düzeltti.

Onay ve Kutlu’nun tepki gösterdiği ve gergin tartışmaların yaşandığı programda, Çaykur Rizespor yönetiminin uyguladığı “Mutfağa karışmıyoruz” sisteminin yaramadığı, kulübün önce şehirden uzaklaştırıldığı ve bugün ise Teknik Direktör Hikmet Karaman yüzünden basından da uzaklaştırıldığı şeklinde yorumlarda bulunuldu.