Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl kongresine hazır

TAKİP ET

05 Temmuz tarihinde il kongresini gerçekleştirecek olan İYİ Parti Rize İl Başkanlığı için Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu adaylığını açıkladı.

05 Temmuz'da yapılacak İYİ Parti Rize İl Kongresinde il başkanlığına aday olan Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu kongre delegelerine Rize sahilinde yer alan bir kafede kahvaltı verdi.

İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Kürşat Hacısüleymanoğlu'nun kahvaltısına eski Merkez İlçe Başkanı Aşkın Gürsü, Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, Ardeşen İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, Pazar İlçe Başkanı Rahmi Biber, Hemşin İlçe Başkanı Mustafa Ertan Bilik, Çamlıhemşin İlçe Başkanı Hikmet Karagöz ve Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk katıldı.

Partisinin kurucu il yönetiminde bulunduğunu, son genel seçimde partisinden milletvekili adayı olduğunu ve mevcut il yönetim kurulu üyeliğinin devam ettiğini hatırlatan Hacısüleymanoğlu, “Göreve gelirse kimseyi ayrıştırmadan, muhalif görüşleri partiden uzaklaştırmadan, benim ve benim yanımdakilerin dediği olacak demeden siyaset yapmak istiyoruz. Bütün parti üyeleriyle beraber hareket etmek istiyoruz. Bu gün bu kalabalığı gördüğümüzde hedefimize daha çok yaklaşmış olduğumuzu görüyoruz.” dedi.



“Bizim yönetimimizde demokrasi var, sevgi-saygı var." diyen Hacısüleymanoğlu, "Yönetimimizde Rize için canı gönülden çalışacak, partimizi seçimlere hazırlayacak birçok yol arkadaşımız var. 5 Temmuz'daki 2. olağan kongremizde beni destekleyen delege ile desteklemeyen delege arasında ayrım yapmayacağım. Ben her arkadaşımıza İYİ Partili gözüyle bakıyorum. Her arkadaşımızı ülkemizin geleceği için mücadele edeceğini düşünüyorum. Kongre sürecinin demokratik bir şölen havasında sürmesi gerekmektedir. Tüm delegeleri sağduyulu davranmaya davet ediyorum. İYİ Parti il başkan adayı olarak şahsıma ve önümüzdeki hafta isimlerini açıklayacağım yönetim kurulumuza desteklerinizi bekliyorum” dedi