Güzel Anılar için Lizay Pırlanta

TAKİP ET

Eğer siz de sevdikleriniz de güzel anılar bırakmak istiyor iseniz Lizay Pırlanta markasını tercih ederek bunu kolayca başarabilirsiniz. Dilediğiniz pırlanta kolye, yüzük, küpe, bilezik, set ürünler ve çocuk ürünlerinin tüm çeşitlerini bulabilir ve kolayca ve güvenilir bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. Ürünlerin hepsi kaliteli ve gerçek altın ve gümüşten elde edilmektedir. İlgili web sitesine giriş yaptığınızda altının ayar derecesini, bulunan taşların ağırlığı ve garanti süresine kadar gerekli tüm bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kampanyalar

Lizay Pırlanta'nın yapmış olduğu birçok kampanya bulunmaktadır. Bunlardan biri de lizaypırlanta.com adlı web sitesine üye olursanız %10 indirim kazanma şansıdır. İlgili web sitesine üye olarak siz de %10 indirim kazanabilirsiniz, bu kampanya süresinin tarih aralığı bulunmamaktadır. Bu kampanyaya üye olan bireylerin e mail adreslerine kodlar gitmektedir. Fakat bu %10 indirim kampanyası Büyük indirim kategorisindeki ürünlerde geçerliliği bulunmamaktadır, bu kategoride bu indirimler kullanılamaz. Son olarak da Lizay Pırlanta bu kampanyayı istediği tarihte sonlandırma hakkında sahiptir.

Online Olarak İletişim İmkanı

Resmi web sitesi olan www.lizaypırlanta.com adlı adrese giriş yaptığınızda ekranın sağ tarafında bulunan Online müşteri hattı sayesinde merak ettiğiniz her şeyi kolaylıkla sorabilir ve istediğiniz konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz sitede bulunan irtibat numaralarını da tuşlayarak firma ile hızlıca iletişime girebilirsiniz.

Uygun Fiyatlar ve İndirimler

Lizay Pırlanta, yılın belirli günlerinde tektaş yüzük için büyük indirimler yapmaktadır. Bu indirimlerin bazıları internete özel olarak yapılmaktadır bazıları ise hem şubelerde hem de internetten alışverişlerde geçerli olmaktadır. Lizay Pırlanta %65'e kadar yüksek indirimler de yapmaktadır. İndirimlerden ve yeni ürünlerden haberinizin olması için Lizay Pırlanta'ya üye olmanız yeterli olacaktır.