Güneysu Spor Lisesi namağlup Bölge Şampiyonu oldu

TAKİP ET

Rize Güneysu Spor Lisesi, Ordu'da düzenlenen Okullararası Bölge Futbol Turnuvası'nı Şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

Haber: Turgay AYHAN

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019-2020 Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında düzenlenen Okullararası Bölge Futbol Turnuvası Ordu'da düzenlendi.

Okul Sporları İl Şampiyonu olan Güneysu Spor Lisesi, Bölge Turnuvasında Artvin Hopa Anadolu Lisesi'ni 3-0, Ordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 4-0 ve Ankara Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni penaltılarla 3-0 mağlup ederek namağlup bölge şampiyonu oldu.

Hasan Gayrim ve Alkan Demir önderliğindeki ağırlıklı olarak Çaykur Rizespor altyapısının yanı sıra Rize Belediyespor ve Çaykurspor futbolcularının yer aldığı Güneysu Spor Lisesi'ne Bölge Şampiyonluğunu getiren golleri, Musa Eren Karakaş (2), Yiğitcan Buber (2), Abdullah Bayraktar, Yaşarcan Çerman, Eyüp Ensar Bozkurt, Emirhan Demircan, Remzi Kolcuoğlu ve Caner Taşkıran kaydetti. Takımın kalecisi Zeki Furkan Kayalı ise penaltı atışlarında 3 golü de kurtararak rakibine gol şansı tanımadı.

Rize Güneysu Spor Lisesi, Bölge Şampiyonu olarak önümüzdeki günlerde 8 takımın katılacağı Yozgat'taki Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. 8 takımlı 4 bölgede düzenlenecek olan Yarı Finallerde ilk iki sırayı alan takımlar ise Rize'de düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde, Şampiyonluk için mücadele edecekler.