Giresunspor-Rizespor U19 maçında olay: 5 kırmızı kart

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımının deplasmanda Giresunspor U19 takımını 4-1 mağlup ettiği olaylı maçta 5 kırmızı kart çıktı.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 37. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 3-2 mağlup ettiği GZT Giresunspor U19 takımıyla bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısı 12'nci dakikada Ahmet Yılmaz'ın attığı golle 1-0 ev sahibi Giresunspor ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Rizespor u19 takımı 51'inci dakikada Alperen Gündoğdu'nun golü ile beraberliği sağlarken 71'inci dakikadaRemzi Kolcuoğlu ise takımını 2-1 öne geçirdi.

90'ıncı dakikada Özgür Kutlu ile skor 3-1 olurken, Giresunspor kalecisi Bedirhan Beyaz ile Caner Sevin arasındaki gerginlik sonucu saha karıştı. Tribünden seyircilerin de sahaya inmesiyle her iki ekip arasında çıkan kavgayı teknik ekip ve güvenlik güçleri yatıştırdı. Çıkan olaylar nedeniyle Hakem Murat Başar Aslan, Giresunspor'da Efe Salih Oksal ve Ahmet Lütfü Kara'ya, Rizespor'da ise Caner Sevin, Remzi Kolcuoğlu ve Özgür Tarakçı'ya kırmızı kart gösterdi.

Giresunspor'un 9 kişi, Rizespor'un ise 8 kişi kaldığı maçın uzatma dakikalarında 90+9'da Özgür Kutlu bir gol daha kaydederek maçın skorunu belirledi ve olaylı maçta Rize ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı.  Ligin ilk devresinde Rize'de karşılaşan ekiplerin maçında ise Giresun ekibi 2-0 öndeyken Yeşil-Mavili gençler son yarım saat içinde buldukları 3 golle sahadan 3-2 galip ayrılmışlardı.

Sezonun deplasmandaki son maçına çıkan Çaykur Rizespor U19 takımı 51 puana yükselerek haftayı 9'uncu sırada tamamladı. Giresunspor U19 takımı ise 14 puanda ve son sıradaki yerinde kaldı.

Seneye U19 Ligi 1. Lig Grubunda mücadele edecek olan Çaykur Rizespor U19 takımı, 04 Haziran Cumartesi günü saat 16:00'da oynayacağı son hafta maçında sahasında Kasımpaşa U19 takımını konuk edecek. İlk maçta deplasmanda karşılaşan ekiplerin mücadelesi golsüz berabere tamamlanmıştı.

Çaykur Rizespor U19'dan müthiş dönüş