Genç Kaleci Can Ceylan, Çaykur Rizespor'da profesyonele imza attı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, altyapısından yetirştirdiği genç kalecisi Can Ceylan ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor altyapısında yetişen 18 yaşındaki kaleci Can Ceylan, Yeşil-Mavili kulübü ile 2 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.

Futbola 10 yaşında Çayelispor altyapısında başlayan ve 12 yaşında Çaykur Rizespor altyapısına transfer olan Genç Kaleci Can Ceylan, bu güne kadar Yeşil-Mavili kulüp forması altında 86 maçta kaleyi koruyan isim oldu.

A takım ile geçtiğimiz ay antrenmanlara başlayan ve Yeşil-Mavili ekibin Antalya kampında da takımla birlikte görev alan genç kaleci, Çaykur Rizespor U19 takımının da geçen ay başlayan ligde oynadığı 2 maçında kaleyi koruyan isim oldu.

Bu günlere gelmesinde üzerinde emeği bulunan tüm hocalarına teşekkür eden ve artık daha çok çalışarak başarı merdivenlerini tırmanacağı bir yola girdiğini belirten Can Ceylan, "Öncelikle şu an birlikte antrenmanlara çıktığım abilerimden ve hocalarımdan tecrübe kazanarak kendimi daha da çok geliştirmek istiyorum. İnşallah ileride kulübümün A takım kalesini de koruyarak başarılarında pay sahibi olmak istiyorum. En büyük hayalim ise Avrupa kulüplerinde forma giyerek hem ilimi, hem ülkemi temsil edebilmek." dedi.