Gemi Adamı, Amatör Denizcilik ve Sürücü sağlık raporları

TAKİP ET

Gemi Adamı Raporu, Galata tıp merkezimizden hafta içi saat 09:00-18:30, hafta sonu ise 11:30-15:30 arasında hizmet vermektedir.

Karaköy gibi oldukça kalabalık bir yerde uzun yıllardır kaliteli ve güvenilir hizmet veren Galata Tıp Merkezimizde gemi adamı raporu, sürücü sağlık raporları ve amatör denizcilik sağlık raporlarınızı kısa sürede alabilirsiniz. Gemi adamı raporu alabilmek için mutlaka gerekli olan evrakları getirmeniz ve aynı zamanda da sabah saatlerinde tahliller için aç karnına gelmeniz yeterli olacaktır. Son olarak ilk kez bu raporu alacak olan kişilerin muayene olacağı bölümler ise;  Dahiliye, Psikiyatri, Ortopedi, Genel Cerrahi, KBB, Göz ve Nöroloji Muayenesidir.

Amatör Denizcilik Sağlık Raporu alan kişiler; 24 metreye kadar olan tekneleri amatör olarak kullanabilmektedir. Amatör Denizcilik Sağlık Raporu, bahsedilen denizci adaylarının sağlık durumlarının tekne kullanmalarına herhangi bir engel teşkil edip etmediğini belirlemek amacı ile son derece gereklidir. Aksi halde amatör denizciler bu rapor olmadan denize açılamamaktadır. Bunların dışında Amatör Denizcilik Sağlık Raporu alabilmek adına her merkezde gerekli olan bazı evraklar gerekmektedir. Bunlar nüfus cüzdan fotokopisi ile gerekli olan birkaç adet resimden ibarettir. Ayrıca yine tahlillerin yapılabilmesi için aç karnına merkezimize gelmeleri önem teşkil etmektedir. Unutmayın Galata tıp merkezi her alanda olduğu gibi sağlık raporlarınızı alırken de her zaman sizinledir.

Sürücü Sağlık Raporu ise; yine Galata Tıp Merkezinde verilebilen ve kişilerin araç kullanabilmeleri için son derece gerekli olan bir belgedir. Sürücü sağlık raporu alamayan kişilerin ehliyet alması imkansız olup bu nedenle de araç kullanmaları mümkün değildir.

Galata Tıp Merkezimize gelerek ya da www.galatatip.com.tr internet adresimizden sürücü sağlık raporu hakkında gerekenler ile ilgili tüm bilgilere erişebilir, iletişim sayfamızdan bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Unutmayın Galata Tıp Merkezi her zaman uzman kadrosu ve hekimleri ile sizlere kusursuz ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Sizler de sürücü sağlık raporunuzu almak ve bir an önce ehliyetinizi almak için dilediğiniz zaman merkezimize başvurabilirsiniz.