Gebze Motorlu Kurye

TAKİP ET

Gebze Moto Kurye aracılığıyla Gebze ilçesindeki karşı adrese paket ya da evrak teslim etmek isteyen müşterilerimizin telefon hattımızı kullanarak bizlere ulaşması yeterli olacaktır.

Gebze Motorlu Kurye ekibi olarak siz değerli müşterilerimizin özel evrak ya da paketlerini Gebze içesinde bulunan teslimat adresine en güvenilir ve en hızlı biçimde ulaştırmak için elimizden geleni yapıyor, ekipçe kendimizi her gün daha çok geliştiriyoruz.

Kurye bölümünde çalışan iş arkadaşlarımızı işinde uzman ve herkese karşı güler yüzlü olacak şekilde seçiyor, müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunabilmek için hep beraber çalışıyoruz. Gerekli kontrollerimizi sağlarken yalnızca kuryelerimizin güvenilirliğini değil, kullanılan araçların da güvenlik kontrollerini sıklıkla yapıyor ve asla aksatmıyoruz.

Araçlarımızın teknik kontrollerini sık sık ve düzenli biçimde test ediyoruz. Böylelikle hem kurye arkadaşlarımızın can güvenliğini koruyor hem de siz kıymetli müşterilerimizin teslim için verdiği paket ya da özel evrakların güvenliğini en üst noktaya taşıyoruz. Müşterilerimizin soru işaretleri ile karşı karşıya kalmamaları adına telefon hattımızı her zaman açık tutarak sorularını cevapsız bırakmıyoruz.

Gebze Moto Kurye Gönderimi Nasıl Yapılır?

Gebze Moto Kurye aracılığıyla Gebze ilçesindeki karşı adrese paket ya da evrak teslim etmek isteyen müşterilerimizin telefon hattımızı kullanarak bizlere ulaşması yeterli olacaktır. Telefon görüşmemizde siz değerli müşterilerimizden cep telefonu numarası, gönderici adresi, alıcı adresi ve e-posta adresi bilgilerini temin ediyoruz. Müşterilerimizin talebini alır almaz yola koyuluyor teslimat için harekete geçiyoruz. Müşterilerimizin özel evrak ya da paketlerini karşı adrese götürürken ne yazık ki bazı istisnai durumlarla da karşılaşabiliyoruz.

Olumsuz hava koşulları, yoğun trafik gibi istisnai durumlarda paket tesliminde küçük gecikmeler yaşayabiliyoruz. Bu gibi istisnai durumlarda müşterilerimize gerekli açıklamaları yapıyor, yaşanan aksaklık için özür diliyoruz. Fakat herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması halinde paket ya da özel evraklarınızı en 150 ve 210 dakika içinde karşı tarafa teslim ediyoruz.

Gebze Moto Kurye İle Paketimin Gittiğini Nasıl Anlarım?

Gebze Kurye ekibine teslim ettiğiniz özel evrak ya da paketlerin güncel biçimde hangi aşamada olduğunu siz değerli müşterilerimize hem SMS yolu ile hem de e-posta yolu ile iletiyoruz.

Fakat müşteriden alınan bilgilerin yanlış olması durumunda bilgilendirmeler müşterilerimize ulaşamayabiliyor. Bu sebeple müşterilerimizin verdiği bilgilerin doğru olması ve teyit edilmesi gerekiyor. Siz değerli müşterilerimizin bilgilendirme mesajının gelmediğini fark eder etmez bizimle iletişime geçerek bilgileri güncellemesi gerekiyor.

Ayrıca müşterilerimiz Gebze Kurye ile ilgili diğer soruları için telefon hattımızı kullanabilir veya https://www.temkurye.com/ adresini ziyaret edebilmektedir.