Garry Rodrigues Resmen Fenerbahçe'de

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımında tamamlayan Garry Rodrigues, kendisini 2 yıllığına Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Rodrigues 2 yıl bedelsiz olarak satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı.

2017/18 sezonunda Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezonun devre arasında Al Ittihad’a satılmıştı. 2019/20 sezonu öncesinde ise adı Fenerbahçe ile anılan oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti. Anlaşmanın tamamlanmasıyla birlikte resmi açıklama da yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Garry Rodrigues’i 2 yıllığına bedelsiz olarak kiraladı. Satın alma opsiyonunu da elinde bulunduran Fenerbahçe, bu opsiyonun zorunlu olup olmadığını ve satın alma opsiyonunun ne kadar olduğunu açıklamadı. 

Transfer Şampiyonu Fenerbahçe

Ligin başlamasına 1 ay kala transfer piyasasında oldukça etkin olmayı başaran Fenerbahçe, şu zamana kadarki bölümün kuşkusuz transfer şampiyonu oldu. İlk olarak Medipol Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nu kadrosuna katan Fenerbahçe; Allahyar, Vedat Muriqi, Max Kruse, Altay Bayındır gibi isimlerin ardından Garry Rodrigues transferinde de mutlu sona ulaştı.

Yeni Hedef Santrafor

Soldado ve Slimani gibi isimlerin takımdan ayrılmasıyla birlikte hücumda nicelik olarak gerilere düşen Fenerbahçe, Allahyar ve Vedat Muriqi ile bu bölgeyi biraz olsun güçlendirdi. Frey’i elinden çıkarmak isteyen Fenerbahçe, bu bölgeye bir transfer daha yapmak istiyor. Fransız basınında çıkan haberler Clinton N’jie için Fenerbahçe’nin nabız yokladığı yönünde. Bunun yanında Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği Mariano Diaz için de Fenerbahçe’nin kiralama talebinde bulunacağı belirtiliyor.