Gamze Pala son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Rize'nin Fındıklı ilçesinde saplantılı aşığı tarafından öldürülen Gamze Pala, ilçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Pala için Fındıklı Merkez Camisi’nde öğle namazı sonrası sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, aile fertleri, sevenleri ile arkadaşları katıldı.

Pala’nın ablaları cenazede güçlüklü ayakta dururken, tabutunun üzerine sevenleri tarafından bir adet gül bırakıldı. Namazın ardından Gamze Pala, ilçe merkezindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala'nın menfur bir saldırı sonucu yaşamını yitirmesi dolayısıyla annesi Kudret Pala ve kız kardeşi Tülay Pala ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Gamze Pala'nın elim bir cinayetle hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gamze Pala'nın AK Parti teşkilatı için emeklerinin ve gayretlerinin unutulmayacağını dile getirerek katilin hak ettiği ağır cezayı alacağına inandığını belirtti.

İlgili Haberler

Fındıklı'da kadın cinayeti

Rize'deki saplantılı katil, öldürdüğü Gamze'nin ismini profillerine yazmış

Gamze Pala'yı öldüren katilin yakalanma anları kaydedildi

Aşkına karşılık bulamadığı için öldürmüş

Fındıklı, Gamze Pala için yasta

Gamze Pala'nın katil zanlısı cezaevine gönderildi