Galatasaray, Çaykur Rizespor'un gücünü görecek

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, uzun bir aradan sonra yeniden başlayacak olan ligdeki ilk maçına hazırlanmaya devam ediyor.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla 19 Mart tarihinde ertelenen liglerin yeniden başlayacağı tarihin açıklanmasının ardından 05 Mayıs tarihinde kendi tesislerinde hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor, 14 Haziran Pazar günü saat 21.00'de Galatasaray ile sahasında oynayacağı Süper Ligin 27. hafta maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen günün son antrenmanına futbolcular ısınma ve oyunsal formda koordinasyon hareketleriyle başlayarak, ardından yaptıkları pas çalışması ve çift kale maçla akşam antrenmanını tamamladılar.

Galatasaray maçına güçlü bir şekilde çıkarak seyircisiz oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Yeşil-Mavili ekip, antrenmanlarda hırslı bir görüntü ortaya koyarken Teknik Direktör Ünal Karaman'ın da bu görüntüden memnun olduğu ifade ediliyor.

Mide rahatsızlığı bulunan Abarhoun ve çapraz bağ ameliyatı olan Umar Aminu dışında takımda sakat oyuncu bulunmazkez, Fernando Boldrin ise dört sarı kart cezası nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Yeşil-Mavili ekip, Salı günü yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.