Gabriel: Sadece Fenerbahçe'ye VAR

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sumudica'nın yardımcısı Gabriel, Sumudica'nın hakemle her konuştuğunda sarı kart gördüğnü söyledi.

Süper Lig'in 22. Hafta maçında Fenerbahçe karşısında 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Sumudica, yeni takımıyla çıktığı ilk maçın 70'inci dakikasında ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla tribüne gönderilmişti.

Sumudica'nın aldığı ceza nedeniyle yayıncı kuruluşa yardımcısı Gabriel açıklamada bulunarak, "Bugün çok iyi mücadele ettik ve oyuncularımız da çok iyi oynadı. İlk yarının son dakikalarında ne yazık ki bir frikik golü yedik. Taktik olarak ilk yarıda çok iyiydik. İkinci yarı rakibimiz üzerinde baskı kurduk. Birkaç şans da ürettik. Bence golümüz de geçerliydi. Sadece Fenerbahçe’ye VAR’ın çalışması gerçekten inanılmaz. Bence net bir goldü ve VAR’dan kontrol edilebilirdi." dedi.

Sumudica'nın iki sarı kart ve ardından kırmızı kart görmesini anlayamadıklarını söyleyen Gabriel Hoca, "En ufak bir şey söylediğinde hakaret falan hiçbir şey yok ama direk sarı kart gösteriliyor. Ne bir ikaz var, ne başka bir şey, hemen direk sarı kartla geliyor hakemler. Hocamız aktif bir kişi. Kenarda tiyatro seyreder gibi maçı seyredemezsiniz. En ufak bir kötü söz söylenmedi. Sadece oyuncularına ikazda bulunuyor. Hakemle konuştuğu taktirde de her seferinde sarı kart görüyor." şeklinde konuştu.