Futbolun içindekilerle Rize futbolu konuşuldu

TAKİP ET

Rize futbol camiasının önemli isimleri Çaykur Rizespor As Başkanı Serkan Karavin ev sahipliğinde bir araya geldi.

Çaykur Rizespor AS Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Serkan Karavin, Rize futbolunun önemli isimlerini bir araya getirerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Rize futbolunun konuşulduğu organizasyonun devam edeceği belirtildi.

Özel bir restoranda düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren yemekli toplantıda antrenörler, spor yorumcuları ve gazeteciler yer aldı. Rize futbolu adına fikir-alışverişinde bulunulan toplantı ile ilgili açıklama yapan AS Başkan Serkan Karavin, ilkini gerçekleştirdikleri toplantıların devamının geleceğini ve bir araya gelemedikleri isimlerle de diğer toplantılarda mutlaka bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunacaklarını söyledi.

Organizasyona Antrenörler İsmail Demirci, Kadir Kar, Kenan Osma, Ahmet Tamrak, Önder Demir, Abdullah Kalafatoğlu, Menderes Eyüpoğlu, Ogün Kutlu, Mikail Üzümcü, Ömer Kocapir, Ali Kulaksız, Ercan Yılmaz, Ümit Ozan Kazmaz, Ofspor Menajeri Savaş Topaloğlu, Spor Yorumcuları Osman Öksüz, İsmet Satır, Gazeteciler Muhittin Sandıkçı ve Turgay Ayhan katıldı.