Fito Krem Ne İşe Yarar?

TAKİP ET

Son dönemlerin merak edilen, popüler olma yolunda ilerleyen Fito krem; cilt üzerinde kısa sürede gösterdiği etki sayesinde yüzeysel problemleri giderici özelliklere sahip etkili bir kremdir. Bununla yetinmeyip aynı zamanda kısa sürede cilt dokusunun yenilenmesinde de büyük katkı sağlamaktadır. Fito krem 40 gramlık tüplerde satılmaktadır.

Kremin etkin maddesi Buğday ekstresi yani (triticum vulgare) ve etilenglikol monifenil eter olan ve genel olarak lavanta esansıdır. Cilt dokusunda baş gösteren sivilce, leke, yanık, çizik veya hafif yaralanmalarda kullanabileceğiniz oldukça faydalı bir üründür.

Son zamanların en çok konuşulan, cilt bakım uzmanlarının sıklıkla önerdiği bu krem cilt hücrelerinin kendisini yenilemesine yardımcı olmaktadır. Fito Krem, mutlaka uzman bir doktor tarafından önerilerek tedavide kullanılması gerekmektedir.

FİTO KREM NE İŞE YARAR?

Suçiçeği, sedef hastalığı, egzama rahatsızlığı sonrası oluşan kızarıklıkların ve kaşıntıların giderilmesini için Fito krem düzenli kullanılmalıdır. Tedavi süresince kremin içinde bulunan etken maddeler sayesinde cildin renk eşitsizliği yavaşça giderilir. 

Cildinizde meydana gelen sivilcelerden kurtulmak ve o sivilcelerin yaratmış olduğu izlerin yok olması için Fito krem kullanabilirsiniz.

Emziren annelerin bebek ısırmasıyla meydana gelen göğüs ucundaki tahrişler ve ısırıkların iyileşmesi içinde oldukça etkili bir kremdir. Krem meme ucuna uygulanıp bir sonraki emzirmeye kadar kesinlikle temizlenmelidir.

Cerrahi operasyonlar sonrasında meydana gelen ameliyat yaraları, yara izleri, varis ülserleri gibi durumlarda Fito krem kullanılabillir.

Kaza sonucu oluşan cilt hasarlarında, derin kesiklerde, yara tedavisinde, deri hasarlarında Fito krem cildin kısa sürede kendini yenilemesi sağlar.

Soğuk havalardan oldukça hızlı etkilenen, stres durumlarında ilk zarar gören dudaklar Fito krem ile kuruma, çatlama gibi yaşanan durumlardan korunabilir. Az miktarda dudağa sürerek dudak çatlamasının ve dudak kurumasının rahatlıkla yok edebilirsiniz. Dudaklara çok az sürülmemeli ve asla yutulmamalıdır.

Epilasyon ve lazer işlemleri ardından cilt de oluşabilecek tahribatı, kızarıklığı, kaşıntıyı gidermek ve cildi rahatlatmak için Fito krem kullanabilirsiniz.