Fındıklı ve Kalkandere Kaymakamları resmen atandı

TAKİP ET

Rize'nin Fındıklı İlçesi ile Kalkandere İlçesinde vekaleten görevde bulunan Kaymakamlar, son Resmi Gazete kararı ile görevlerine resmen atandılar.

Kayseri Valiliği Kaymakam Adayı kadrosunda yer alan Kemal Sefa Gökmenoğlu'nun Kalkandere Kaymakamlığına ve Kahramanmaraş Valiliği Kaymakam Adayı Eyüp Gürdal'ın Fındıklı Kaymakamlığına resmi atamaları gerçekleşti.

Resmi Gazete'nin 20 Mart 2020 tarihli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan 2021/153 sayılı Atama Kararlarına göre Kaymakamlık Kursunu Başarı ile Bitiren Kaymakam Adaylarının yeni görev yerlerine resmi atamaları gerçekleştirildi.

Daha önce İçişleri Bakanlığı'nın 11 Eylül 2020 tarihli onayı sonrası 14 Eylül'den itibaren Fındıklı İlçesinde vekaleten göreve başlayan Kahramanmaraş Valiliği Kaymakam Adayı Eyüp Gürdal ile Kalkandere İlçesinde vekaleten göreve başlayan Kayseri Valiliği Kaymakam Adayı kadrosunda yer alan Kemal Sefa Gökmenoğlu, kaymakamlık görevlerine resmen atanmış oldular.

Öte yandan Rize Valiliği Kaymakam Adayı olan Zikrullah Erdoğan Isparta ilinin Uluborlu İlçesi Kaymakamlığına, Aydın Yanık ise Ordu ile Gülyalı İlçesi Kaymakamlığına atandı.

Ayrıca daha önce Pazar İlçe Kaymakamı iken 13 Temmuz 2020 tarih ve 2020/362 sayılı karar ile İstanbul Vali Yardımcılığına atanan İsmail Şanlı'nın ataması ise iptal edildi.