Fındıklı, Gamze Pala için yasta

TAKİP ET

Rize'nin Fındıklı ilçesinde kendisine saplantılı derecede aşık olan kişi tarafından öldürülen Gamze Pala, ilçeyi yasa boğdu.

Resepsiyonist olarak çalıştığı Fındıklı Sabancı Öğretmen Evinde akşam 22.00 sularında kendisine saplantılı şekilde aşık olan Savaş Dalançıkar tarafından boğazı kesilerek öldürülen Gamze Pala, Fındıklı ilçesini yasa boğdu.

Cinayetin yaşandığı sabahtan itibaren Öğretmen Evi önüne gelen vatandaşlar Gamze Pala için, öğretmen evinin kapısına çiçek bıraktılar. Öğretmenevi önüne çiçek bırakanlar arasında Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş, Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ile Kadın Meclisi, AK Parti, CHP, İyi Parti, MHP, EMEP, Sol Parti ve Kent Konseyi temsilcileri de yer aldı.

AK Parti Fındıklıİlçe Başkan Yardımcısı da olan Gamze Pala'nın öldürülmesi AK Parti camiasında da üzüntüyle karşılandı. Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Osman Aşkın Bak ve AK Parti Rize İl Başkanlığı Gamze Pala için "Acımız çok büyük" ifadelerini kullanırken, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu da "Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler

Fındıklı'da kadın cinayeti

Rize'deki saplantılı katil, öldürdüğü Gamze'nin ismini profillerine yazmış

Gamze Pala'yı öldüren katilin yakalanma anları kaydedildi

Aşkına karşılık bulamadığı için öldürmüş

Gamze Pala'nın katil zanlısı cezaevine gönderildi