Fındıklı Belediyesi alt geçite zarar veren vatandaşları ifşa etti

TAKİP ET

Fındıklı Belediyesi, sanat tablolarına yer verdiği alt geçitte tablolara zarar veren ve hacetini gideren vatandaşları afişe etti.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde belediye tarafından yenilenerek duvarlarında sanat tablolarına yer verilen alt geçitte, bazı vatandaşlar tuvalet ihtiyacını gidermeye devam ederken, bazı vatandaşlar ise tablolara zarar verdi.

Fındıklı Belediyesi ise bu durumu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak alt geçitin 24 saat kameralarla izlendiğini hatırlatıp söz konusu vatandaşları ise ifşa edeceğini "Yenileyerek tekrar kullanılabilir hale getirdiğimiz, klasik tabloların bulunduğu ve klasik müziğin çaldığı alt geçitlerimizde kamera olduğunu unutanlar olmuş. Afedersiniz işeyenler, tabloları yırtanlar, çöplerini atanlar… Tüm görüntüleri elimizde. Tablo olarak bu görüntüleri asalım diyoruz." paylaşımı ile duyurdu.

Belediye bu duyurusunda yaklaşık 8 saat sonra ise "Sanalt Geçit olarak düşündüğümüz alt geçitlerimizde utanç sergisi açalım istemezdik…" ifadeleriyle güvenlik kameralarına takılan ve bir yandan tuvaletini yapan, bir yandan duvardaki sanat tablolarına zarar veren vatandaşların görüntüleri paylaşıldı.