Filizçayspor ikinci devreye 3 puanla başladı

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde ikinci devrenin ilk haftası olan 10. Haftada Filizçayspor, sahasında konuk ettiği Fındıklıspor'u 2-1 mağlup etti.

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 10. Hafta karşılaşmasında Filizçayspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 4-0 mağlup olduğu Fındıklıspor ile ligin ikinci devresinde bu kez sahasında karşı karşıya geldi.

İlk yarıda 27’nci dakikada penaltı şansı kazanan ev sahibi Filizçayspor, Tahsin Güney’in ayağından bu şansı gole çevirerek 1-0 öne geçti ve aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda konuk Fındıklıspor 65’inci dakikada Cüneyt Şimşek’in golü ile beraberliği yakalarken 79’uncu dakikada Furkan Eren Çolak’ın golü ile Filizçayspor yeniden öne geçerek sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İkinci devrenin ilk maçına yeni antrenörü Okan Bakırcı yönetiminde hazırlanarak sezonun ilk galibiyetini alan Filizçayspor, 4 puana ulaştı ve 9’uncu sırada yer aldı. 7 puanda kalan Fındıklıspor ise 7’nci sırada haftayı kapattı.

Filizçayspor, 30 Aralık Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı 11. Hafta karşılaşmasında Ardeşengücü ile mücadele edecek. Fındıklıspor ise aynı gün ve saatte sahasında Kirazdağıspor’u konuk edecek.

Filizçayspor, ligin ilk devresinde sahasında karşı karşıya geldiği Ardeşengücü ile 1-1 berabere kalırken Fındıklıspor ise Kirazdağıspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu.

Filizçayspor: 2 – Fındıklıspor: 1

Stat: Salarha Stadı

Filizçayspor: Sinan Kerimitçi, Ali İmran Çalık, Şafak Öksüz, Tahsin Güney, Ercan Büyük, Ramazan Yıldırım, Muhammet Serdar Türüt, Süleyman Türüt (dk 70 Haydar Alkan), Furkan Eren Çolak, Ercan Berk (dk 75 Doğuşkan Yazıcı), Mustafa Devran

Yedekler: Batuhan İsmail, Bedirhan Balıkçılar, Furkan Kahveci, Yusuf Can Baltacı

Teknik Sorumlu: Musa Köse

Fındıklıspor: Muhammet İnce, Yunus Sezgin, Emirhan Cuvelek (dk 60 Kadirhan Akkaya), Hakan Sezgin, Turay Karaalioğlu, Cüneyt Şimşek, Umut Öztatar, Muharrem Ustabaş, Sefa Arslan, Cenk Hüseyinoğlu, Hasan Ali Atmaca

Yedekler: Çağlar Yıldız, Yahya Onur Telci, Serkan Kara, Mehmet Özcihan

Teknik Sorumlu: Yurdakul Esentürk

Goller: dk 27 (pen.) Tahsin Güney, dk 79 Furkan Eren Çolak (Filizçayspor), dk 65 Cüneyt Şimşek (Fındıklıspor)