Fatih Erbakan'ın Rize programı belli oldu

TAKİP ET

2 günlük parti çalışmaları için Rize'ye gelecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın programı belli oldu.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde Rize'de bulunacak olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 2 günlük programı hakkında açıklama yaptı.

Erbakan'ın sandık baş müşahitleri atama programı kapsamında Rize'ye geleceğini ve bir dizi ziyaretler de gerçekleştireceğini belirten İl Başkanı Zerdeci, "Partimiz tarafından belirlenmiş pilot iller arasında ilimiz de bulunuyor. Genel Başkanımız 24 Ekim Pazar günü ilimize gelerek tamamını atamış olduğumuz sandık baş müşahitlerimiz, mahalle başkanlarımız ve köy başkanlarımız ile toplantı yapacaktır. Bu toplantının ardından, Genel Başkanımız, Rize İl Gençlik Birimimizin hazırlamış olduğu “Genel Başkanımız, Gençlik ile Buluşuyor” programı kapsamında 500 kişilik gençlik kadromuz ile bir araya gelecektir. 25 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da Ardeşen ilçemizden başlamak üzere Pazar ilçemiz, Çayeli ilçemiz ve Merkez ilçemizde esnaflarımız ve hemşerilerimiz ile buluşarak onların dertlerini dinleyecek, parti programlarımız hakkında bilgi verecektir. Programlarımıza tüm halkımız davetlidir.” dedi.