Eyüp Ensar Bozkurt Pazarspor'da

TAKİP ET

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki defans oyuncusu Eyüp Ensar Bozkurt Pazarspor ile anlaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un Mavi-Beyazlı Rize temsilcisi Pazarspor, Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki defans oyuncusu Eyüp Ensar Bozkurt ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Yeşil-Mavili ekibin U19 takımında geçen sezon oynadığı 23 maçta 2 de gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç stoper Eyüp Ensar, 7 yaşında futbola Çaykur Rizespor alt yapısında başladı. Bu güne kadar Yeşil-Mavili forma ile alt yapı kategorilerinde toplam 170 maçta forma giyen Eyüp Ensar, 12 gole de imza attı.

Yaklaşık iki ay önce TFF 2. Lig ekibi Pazarspor’un deneme kamplarına katılan ve teknik ekipten de geçer not alan başarılı stoper kendisini 3 yıllığına Pazarspor renklerine bağlayan profesyonel sözleşmeye imza attı.

Profesyonel kariyere geçişte attığı imzanın ilk adım olduğunu ve artık daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Eyüp Ensar, “Üzerimde emeği olan başta ailem olmak üzere bütün hocalarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık daha çok çalışarak, daha iyi yerlere gelme yolunda mücadele edeceğim. Pazarspor yönetimi ve teknik ekibi başta olmak üzere herkese teşekkür ederim, bana güvenen ve inanan hiç kimseyi mahçup etmeyeceğim.” dedi.