Evlilik Yıldönümü İçin Özel Hediye Fikirleri

TAKİP ET

Ev, bu konuda daha doğru bir deyişle ''yuva'' ömrümüzün çoğunluğunu geçirdiğimiz çatı ve duvarlardan oluşan herhangi bir alan. Nerede ve hangi kalitede olduğu hiç önemli değil, içinde birlikte yaşadığımız insanlar ve yalnızca onlarla hissettiğimiz huzur önemli.

Evlilik kelimesindeki ev de buradan geliyor sanırım. Sonsuza kadar hayatımıza almak istediğimiz insanla kendi yuvamızı yapmamız demek. Yuvayı yaşanabilir kadar güzel kılan o insanla aramızdaki ilişkidir. Eşimizle olan ilişkilerimizi karşılıklı olarak ne kadar sağlıklı ve canlı tutarsak o dört duvar bizim cennetimiz olur. Her akşam bir an önce o çatı altına girmeyi ve eşimizi orada görmeyi bekleriz. Ne  eksik ne de fazla işte mutlu evliliğin tanımı. Birlikte büyük emekler ve fedakarlıklar sarf ederek hayatlarınızı birleştirdiğiniz o gün, işte bu yüzden bu kadar değerli ve hatırlanmaya değerdir. Eşinizi sıcak ve içten sürprizler ile sevindirmek, sizin için asla ağır gelmez. Bu gün, evli bir çift için belki de yılın en değerli özel günü. O yüzden eşinize vereceğiniz hediye asla sıradan olmamalı. Sıradanlık adına hiç bir durumla karşılaşmayacağınız tek adres olan, bodo.com, yenilikçi deneyim hediyesi konseptiyle hediyede aradığınız yaratıcılığı sunuyor.

Evlilik yıldönümü hediye önerileri

Yıldönümü dendiğinde mutlaka romantizm aranır. Bu yüzden romantizm, herkese göre farklılık gösterse de ortak romantik zevklere hitap eden onlarca hediyeyi bodo’da keşfedebilirsiniz. Bunun yanında kendi ortak ilgi alanlarınıza göre yeni tecrübeler kazanabileceğiniz birbirinden heyecanlı deneyimleri de mutlaka görmelisiniz. Kendi tarzınızı ya da beklentinize uygun sürprizleri kolayca bulmanız için kategoriler kısmını keşfedin. Burada: ‘’Romantik’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Sanat’’ gibi pek çok kategori bulunmakta. Üstelik bu günü kısa bir tatil ile değerlendirmek isteyenler, ‘’Tatil’’ kategorisinden de faydalanabilir. ‘’Su Aktiviteleri’’, aşkınızı maviliklerde yaşamak için muhteşem seçenekler sunuyor. Daha heyecan verici ilginç deneyimler arıyorsanız ise ‘’Adrenalin’’ bölümünde yer alan, adı gibi adrenalin yüklü maceraları inceleyip kendinize uygun olanı değerlendirebilirsiniz. Bunun yanında, eşinize vereceğiniz bodo hediye paketine 5 ya da daha az seçenek ekleyerek de kişisel ya da iki kişilik deneyimleri birlikte seçebilirsiniz.

Evlilik yıldönümü hediye fikirleri

Danstan kürek çekmeye, SPA günlerinden uçuş maceralarına en sıra dışı evlilik yıldönümü hediyeleri bodo’da! Karınızın hep öğrenmek istediği dansı armağan edin, ‘’İki Kişi için Özel Tango Dersi’’. Kocanız merakla videolarını izlerken ‘’Enduro Turu’’ sunmak, ona büyük şaşkınlık yaşatacak! Tatille taçlanacak muhteşem yıl dönümleri için ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’. Sanatsever çiftlere özel sürprizler, ‘’İki Kişi için Heykel Atölyesi’’. Doğayı sevenlere ise ‘’İki Kişi için Kumsalda At Gezisi’’ ya da ‘’İki Kişi için ATV Safari’’. Marmara’da şehre karşı maviliklere açılın, ‘’Romantik Yat Gezisi’’. En büyük hayalini artık gerçekleştirsin, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. bodo ile yuvanıza yeni mutluluklar katın.