Etikette Dokuma Seçeneği

TAKİP ET

Etiketler, ürünün kimin tarafından yapıldığını belli eden en önemli ayrıntılardır. Ancak etiketler de kendi arasında birçok farklı modelde olabilmektedir. Bu çeşitlerden olan dokuma etiketler özellikle tekstil alanında kullanımı ile şık ve dayanıklı bir hizmet sağlayabilmektedir.  Markanın imajının korunması adına büyük bir rol üstlenen etiketlerin kalıcı ve dayanıklı olması oldukça önemli bir ayrıntı olarak göze çarpar.

Dokuma Etiket Seçenekleri

Üretim şekli ve kalite çeşidi olarak birçok farklı dokuma etiket modeli ile karşılaşmak mümkündür. Saten, atkı saten ve tafta olarak modeller görülebilir. Üretmiş olduğu ürüne güvenen her şirket muhakkak ki dokuma etiket kullanımı yapmaktadır. Bu etiketin kalıcılığı ve dayanıklılığı sayesinde ürün kullanıldıkça herhangi bir deforme meydana gelmemesi, şirket imajı hakkında bilgi verebilmektedir.

Yapılış Aşaması

Etiket işleminde ilk olarak grafik tasarımı meydana gelmelidir. Renk, ölçü ve malzeme seçimi ile en uygun grafik oluşturulmalıdır. Grafiğin çizilmesi ile imalat kademesinde parlatma seçenekleri ile daha güzel bir görünüm sağlanması amaçlanabilir. Kesim işlemlerine geçildiğinde de yine müşterinin istediği lazer ya da normal kesim tercihleri ile kesimler tamamlanabilir.