Erdinç Çepoğlu Pendikspor'da

TAKİP ET

Rizeli defans oyuncusu Erdinç Çepoğlu, Spor Toto 2. Lig ekibi Pendikspor ile anlaştı.

Rize’nin Pazar ilçesinden olan ve Pazarspor altyapısında profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra son 4 sezondur Fatih Karagümrük Spor Kulübünde top koşturan 28 yaşındaki başarılı Stoper Erdinç Çepoğlu, 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Pendikspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola 11 yaşında İstanbul’da, Marmara Karayollarıspor’da başlayarak 2 sezon Anadolu Üsküdar 1908spor’da mücadele eden Erdinç, 2005 yılında amatör olarak transfer olduğu Pazarspor’da 19 yaşında profesyonele geçiş yapmıştı. 9 sezon boyunca memleketinin takımında 2. Lig’de 21 kez, 3. Lig’de 80 kez ve altyapı gruplarında 49 kez olmak üzere toplam 150 kez Mavi-Beyazlı formayı giyen Erdinç, 17 gole imzasını attı.

Son 4 sezondur Fatih Karagümrük Spor Kulübünde mücadele eden Erdinç, bugüne kadar profesyonel kariyerinde 2. Ligde 120 maç, 3. Ligde 80 maç, Türkiye Kupasında 12 maç, Süper Gençler Liginde 49 maç olmak üzere 261 müsabakaya çıktı. Erdinç bu maçlarda 3 kez 2. Ligde, 6 kez 3. Ligde, 1 kez Türkiye Kupasında ve 9 kez Gençler Liginde olmak üzere 19 gol atarak fileleri havalandırdı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Pendikspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Erdinç yaptığı açıklamada, “Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Pendikspor gerek tesis ve gerek yönetim anlamında bulunduğu ligin üstünde bir takım. Umarım bu camiayı hak ettiği yerlere hep birlikte taşırız” dedi.