En iyi Rize Çamlıhemşin Otelleri

TAKİP ET

Rize Çamlıhemşin ülkemiz için çok önemli bir turizm beldesidir.

Çamlıhemşin sahip olduğu muhteşem doğa ve burada yapılan adrenalin dolu aktiviteler sayesinde her yıl on binlerce insanı misafir ediyor.

Çamlıhemşin denildiğinde insanların en çok merak ettiği ve görmeyi istediği yerlerden birisi olarak Fırtına Deresi biliniyor. Fırtına vadisinin muhteşem manzarası ve Fırtına deresinde yapılan aktiviteler Çamlıhemşin tatilinizin en önemli parçalarından birisi oluyor.

Rize Çamlıhemşin geziniz için en iyi Çamlıhemşin otellerini arıyorsanız fırtına deresi otel olarak ta bilinen Nani Butik Otel’de konaklayabilirsiniz. Bungalov evlerden oluşan, eşsiz doğa manzarası ile birlikte kusuruz bir hizmet ile siz misafirlerini bekliyor.

Rize Çamlıhemşin otel fiyatları

Çamlıhemşin gezinizde Rize Çamlıhemşin otelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Nani Butik Otel resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Öncelikli olarak ne tür bir odada konaklamak istediğinizi belirleyebilirsiniz. Çamlıhemşin delüks odalar, balayı evi ya da Çamlıhemşin bungalov ev alternatiflerinden birisini seçebilir ve fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Her biri klimalı, uydulu, ve internet bağlantısı olan odalar tek başınıza ya da ailenizle birlikte en güvenli şekilde konaklayabilirsiniz. Her biri muhteşem doğa manzaralı olan Nani Butik otel odalarında en kaliteli hizmeti çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Resmi web sayfası üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz. Ya da burada bulunan iletişim bilgileri üzerinden otel ile iletişime geçebilirsiniz.