En iyi Bayan Saç Modelleri nelerdir?

TAKİP ET

Bu sezonun en trend saç modellerinden biri, doğru makyaj ile tamamlandığında, cool bir hava yakalayacağınız at kuyruğu.

Dağınık at kuyrukları, saçlarınızla uğraşmak istemediğiniz anlar kurtarıcınız olacak sezon trendlerinden. Yine sıkıca arkaya taranmış, özenli at kuyrukları da sezonun en favori saç modellerinden bir diğeri.

Bu sezonun farklı bir saç trendi ise, dağınık görünümlü doğal ama güzel saçlar, benim de favorilerim arasında. Dağınık saçlarınız, yataktan yeni kalkmış havası ile sizi umursamaz ve seksi bir görünüme bürüyecek.

Doğal olduğu kadar, feminen olan dağınık saçlar, cazibesi ile baş döndüren kadınlar için birebir.

2014’ün en belirgin trendlerinden biri, parlak saçlar olacak.

Islak görünümlü bu saç modeli için, parlaklık veren bir serum veya aynı sonucu verecek bir saç kozmetiği kullanabilirsiniz.

Kısa saçlar, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonun da trendleri arasında olacaklar ancak çok daha cesur modeller ile. Jennifer Lawrence, Pamela Anderson gibi isimler kısacık saçları ile bu trendin öncülüğünü yapan Hollywood yıldızlarından bazıları.

Romantik saç örgüleri, yeni yılda hemen her şekilde kullanacağımız modellerden biri olacak. Saç örgülerini, topuzlarda da sıkça göreceğiz. Tokalar, taşlı, çiçekli taçlar, bantlar kısaca saç aksesuarları bu sezonun gözde trendlerinden.

Katlı kesimlerin geri dönüşüne seyirci olacağımız 2014 yılı kesim trendi, uzun saçlı bayanlar için bir alternatif oluşturacak. Topuzlar, her sezon olduğu gibi yine en çok kullanılacak modeller arasında ancak onların da en doğalı olanı makbul olacak bu sezon.

Yandan ayrılmış saçlar da, bu sene çok ama çok trend olacak bayanlar. Yine doğal görünümlü olmak kaydıyla, hafif dalga verilmiş saçlar sık tercih edilecek modellerden bir diğeri.

Özetlemek gerekirse; bu sezon çok çaba sarfedilmemiş görünümlü, doğal saçlar favorimiz olacak. Sezon trendi saç renklerine gelirsek, sıcak kahve tonları, bakırlar, tarçın rengi tonları göze çarpan ilk renkler. Ve yine bal rengi, oldukça popüler renkler arasında olacak.

Çoğumuz kıştan yaza geçiş döneminde saçlarımızın rengi ile oynar, bir, iki ton açarız, balyajlarla ışıltı ve renk katarız. 2014 yazında, kumral karamel bazların üzerine atılacak dore yansımalı, ışıltılı balyajlar çok trend trend olacak.

Sarı ve tonlarını kullanmayı seven bayanların saçlarında bu sezon farklı renkler de ışıltılar görebileceğiz. Siena Miller’ın sarı saçlarının arasında kullandığı pembe bronz balyajlar şimdiden trend oldu.

Saç renginize karar verirken, cilt renginiz, göz renginiz ve en önemlisi yaşınızla uyumuna dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, olduğunuzdan daha büyük görünmeniz ya da kötü bir görüntü vermeniz kaçınılmaz olacaktır.

Yine saç modelinize, mutlaka yüz şeklinize göre karar vermelisiniz. Saç imajınız için en doğru olan, kendinizi profesyonel ellere teslim etmek olacaktır.