En İyi Android Chat - Sohbet Uygulamaları 2020

TAKİP ET

Android cihazlar için bir sürü sohbet ve görüntülü konuşma uygulamaları çıktı ama hepsinin kendine has bir özelliği var.

Bu uygulamalar arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız size yardımcı olacağız ve 3 adet ücretsiz android mesajlaşma programını inceleyeceğiz.

1- İmo: İmo sadece android için değil diğer mobil cihazlar ve bilgisayar için uyumlu versiyonları olan tamamen ücretsiz, Yüksek kalitede sesli ve görüntülü konuşma olanağı sunan bir chat yazılımıdır. İnternet bağlantısı ve wifi ağı ile sevdiklerizle ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü konuşmanın tadını çıkarın. Kendine has emojileri ile duygularınızı ifade edebilir 1 milyon imo kullanıcısı arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

2-  Bip Messenger: Turkcell tarafından geliştirilen Bip artık oldukça popüler ve büyük haber kanallarında iletişi aracı olarak kullanılmaya başlandı Bip ihbar hattı gibi. Bip ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü konuşma sağlayan bir chat programıdır, bu alandaki en büyük rakibi olan whatsapp'tan bize göre daha iyi özellikleri var.

Fotoğraf ve video paylaşımı sorunsuz, Türk insanının istediği ve eğlenceli bir sohbet etmek için emojiler harika tasarlanmış, Silinen mesaj özelliği ile gönderdiğiniz mesajı belli bir süre sonra silinmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca ilgi alanınıza göre spor, müzik, haber gibi güncel hayatı takip etmeniz için başlıklar var.

3- Whatsapp Plus: Klasik Whatsapp uygulamasının nirvanaya çıkmış hileli, GBWhatsapp olarak bilinen versiyonudur. Peki diğerinden farkı nedir derseniz bir kaç tanesine değinelim. Aynı cihazda 2 hesap açabilir, Toplu olarak fotoğraf gönderebilir, Silinen mesaj gönderebillir, Durum gizleme, Konuşma gizleme, 50 MB video gönderme, Mavi tık gizleme, Whatsapp'ı ve mesajlara şifre koyma gibi bir çok özelliğe sahip.

Normal whatsapp kullanıcıları bu uygulamayı kullandıklarında değişen tek şey bir çok özelliğin normal whatsapp üzerine eklenmesidir.

Android için çok daha fazka chat ve sohbet uygulaması hakkında bilgi almak isterseniz ücretsiz indirme sitesi olan www.indirshop.com'a göz atmanızı tavsiye ederiz.