Elite dizisinin 4. sezon tarihi belli oldu

TAKİP ET

Netflix'in merakla beklenen dizisi Elite için 4. sezon tarihi açıklandı.

Netflix üzerinden yayınlanmaya başladığı ilk sezondan itibaren ilgiyle izlenen ve hayran kitlesi her geçen gün artan İspanyol dizisi Elite'in 4. sezonu için yayın tarihi açıklandı.

Netflix'in sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görsel ve tanıtım videoları ile dizinin 18 Haziran 2021 tarihinde Türkiye ile birlikte diğer tüm ülkelerde de yayınlanacağı duyuruldu.

Her sezonu 8'er bölümden oluşan Elite dizisinin 4. sezonunda Carla, Lu, Polo, Nadia ve Valerio gibi bazı sevilen karakterler, üniversiteyi yurt dışında okuyacakları için hikayede olmayacağı biliniyor. Ancak onların yerine elbette yeni isimler eklendiği tanıtım görsellerinde de görülüyor.

Dizi karekterlerinden Omar ve Ander arasındaki kuir ilişkinin yanı sıra yeni sezonda 2 kadın karakter arasında da bir kuir ilişki olacağı yine tanıtımlardan edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Tıpkı Omar ve Ander gibi Guzman, Rebeka ve Cayetana karakterleri de yeni sezonda hikayelerine yeni isimlerle birlikte devam edecekler.

Dizinin sevilen İspanyol oyuncuları Itzán Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Omar Ayuso, Georgina Amorós ve Claudia Salas ve elbette yeni oyuncuları izlemek için 18 Haziran tarihi beklenecek artık.

Elite 4. Sezon Fragmanları

elite dizisi netflix elite dizisi elite dizisi 4. sezon elite dizisi 4. sezon tarihi elite dizisi 4. sezon ne zaman elite dizisi 4. sezon fragman