Eksik kalmasına rağmen Atmacalar oyundan düşmedi

TAKİP ET

7.haftada deplasmandan üç puanla dönen Çaykur Rizespor 8.haftada hedefinde üç puan vardı. Sağanak yağmur altında oynanan müsabakada tribünlerde 1891 taraftar maçı izledi.

27. Dakikada Çaykurrizespordan Ali Adananın kırmızı kart görmesi ile Rizespor bir anda on kişi kaldı. Bir eksik oynamaya başladı yoğun sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmada bir eksik kalan Rizespor olağan üstü bir mücadele ortaya koydu.

Futbolcuların her biri ikişer gibi oynamaya başladı Ali Adnan’ın eksikliğini hissettirmemeye çalıştılar. İlk yarıyı golsüz kapadılar.

İkinci yarıya da o yağmur altında dişe diş mücadele eden atmacalar üstelik 70 dakikada golü de bulan taraf oldu. 1891 biletli taraftarın hepsi bu golü ayakta alkışladı. Çaykur Rizesporlu futbolcular o sağanak yağmur altında sahada basmadık yer bırakmadılar.

Bana göre belki de uzun zamandır seyrettiğim en zevkli göze hoş gelen bir mücadele idi tam 63+5 dakika eksik oynadı Atmacalar Galip götürdüğü bu müsabaka sonunda galibiyetle ayrılmaya az kala uzatmalarda gelen gol Rizespor’un sahadan bir puanla ayrılmasına engel olamadı.

Eksik kalarak 63+5 dakikada İyi bir mücadele yapan Atmacalar bu yağmur altında yine de galip olmasına rağmen sahadan bir puanla ayrılan Rizespor’u alkışlıyorum

Bana göre Rizespor oynadığı bu oyunla ileriye doğru iyi bir sinyal vermiş oldu.

Atmacalar yine bana göre diyorum iyi bir yolda.

Kolay değil bu yağmurlu havada top sürmekte bile zorlandılar top bazı yerlerde takılmasına rağmen atmacalar oyundan düşmedi.