Eataly Zorlu Restoran İle İtalya'ya Tatlı Bir Yolculuk

TAKİP ET

Uzun zamandır canınız iyi bir İtalyan yemeği istiyor ama nerede yiyeceğinizi bilmiyor musunuz?

İyi bir İtalyan makarnası ya da İtalyan et yemeği aradığınız zaman damak zevkinize uygun bir İtalyan restaurant bulmakta zorlanıyor musunuz? O zaman sizin Zorlu Center Restauran listesi içerisindeki bir numaralı İtalyan Restaurant olan Eataly ile tanışma vaktiniz çoktan gelmiş demektir. Kökeni İtalya’ya dayanan ve birçok farklı İtalyan lezzetlerini tadabileceğiniz Eatly Zorlu Restoran bünyesinde yiyeceğiniz leziz yemekler sayesinde kendinizi İtalya’da hissetmeniz mümkün.

İyi bir İtalyan yemeği yemek için İtalya’ya gitmenize gerek yok. Zorlu AVM restoranlar arasında farklı çizgisi ile ön plana çıkan Eataly, İtalya’nın en güzel yemeklerini sofranıza getiriyor. Dünya üzerinde New York, Chicago, Dubai ve Japonya’da olmanın yanı sıra anavatanı İtalya’nın Pinerolo, Asti, Monticello, Torino, Lingotto, Milano, Torino Lagrange, Bologna, Genoa, Roma, Bari ve Floransa gibi bölgelerinde de birçok şubesi bulunan Eataly Zorlu Restoran, Türkiye’nin en iyi İtalyan restaurant isimleri arasında yer alıyor.  Eataly İtalyan Restaurant İstanbul şubesi olarak hizmet verdiği günden beri bütün İtalyan lezzetlerini sevenleri bir araya toplamayı başarırken hiçbir yerde karşılaşamayacağınız dolgun İtalyan restaurant menü ile hazırlanmış tarzı dikkatleri üzerine çekiyor.

Zorlu Center Restoranlar arasında bulunanEataly İtalyan Resaurant, sunduğu eşsiz lezzetlerin yanı sıra bütün İtalyan tatlarını bir arada bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve İtalyan yemeklerini dünyanın en ünlü şefleri ile birlikte öğrenebileceğiniz mutfak atölyeleri sayesinde ön plana çıkıyor. Eataly Zorlu Restoran size geleneksel İtalyan lezzetlerinin, İtalyan usulü ile pişirilmiş et ve balıkların,  İtalyan kahvelerinin, en kaliteli İtalyan şaraplarının ve tabi ki İtalyan sofralarının vazgeçilmezi olan pizza ve makarnalarının bulunduğu geniş menüsü ile tadına doyamayacağınız bir lezzet şöleni yaşatıyor.