Dikkat! Hastalar Bu Koltukta Uyuya kalabilir!

TAKİP ET

Diş ünitleri genel olarak hasta koltuğu (fotöy), reflektör, kreşuar, bardak doldurucu, tablet, aspiratör, kompresör, dinamik el aletleri ve kontrol düzeneği gibi unsurlardan oluşan komplike cihazlardır.

Halk arasında dişçi koltuğu olarak da bilinen bu cihazlar fotöy adı verilen hasta koltuğunun yanı sıra diş hekimlerinin ihtiyaç duyduğu cihazlar ve el aletlerini de içerir.

Aslında diş üniti, hastanın kliniğe girdiği anda baktığı ilk şeydir. Bu bakımdan dental ünit, hem hastanın hem de diş hekiminin, dental tedavi süresince odak noktasıdır. Her ne kadar hasta için yaşanan deneyim pasif görünse de uzun tedavi saatleri gerektiren işlemlerde hastanın konforu hayati önem arz eder.

Özellikle 2000’li yıllardan itibaren hem hastaların rahatı hem de diş hekimlerinin efektif olarak çalışması üzerine odaklanan diş ünitleri bugün hem hasta koltuğu fonksiyonları hem de tedavi ünitesi ile kullanıcılarına gerçekten konforlu bir çalışma olanağı sunar.

Ritter Ultimate Comfort Smart

Ritter Dental Unitler 130 yıldan beri gelenek ile yeniliği mükemmel bir uyum ile birleştirerek diş sağlığı sektörünün temel unsurunu oluşturmuştur.

Estetik tasarım, uzun ömürlü kullanım, kolay bakım ve ideal bir iş akışı için en modern teknolojiyi sunan Ritter dental unitler, sektörde bir klasik haline gelmiştir. Kullanıcıları “Made in Germany” imzalı yüksek kalite unsurlarını ve güvenilirliğini onaylamaktadır.

Konfor ve Kalite

Ritter Ünitleri hem hasta koltuğu fonksiyonları hem de tedavi ünitesi ile kullanıcılarına gerçekten konforlu bir çalışma olanağı sunar.

Senkronize hareketli hasta koltuğu elektrik motorludur. Ergonomik olarak ayarlanmış koltuk yüksekliği kolayca erişime olanak sağlar.

Su ünitesinde kendinden temiz su tedarik sistemi vardır. Çok fonksiyonlu ayak pedalı ile sistemin kontrolü çok kolaydır ve iş akışı mükemmel bir şekilde desteklenir.

Sistemde koltuk pozisyon hafızaları ve otomatik reflektör açma/kapama fonksiyonları vardır.

Tüm özellikleri ile Ritter ünitler yoğun kullanım için son derece ergonomik ve verimli bir çalışma olanağı sağlar.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, diş ünitleri için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Ritter ve Morita markalı ürünlerimiz her türlü ünit ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.