Deva Partisi'nin Rize'de 4 il başkanı adayı var

TAKİP ET

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı Av. İdris Şahin parti teşkilatlanmasını oluşturmak için haftaya Rize'ye geleceğini açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat ve Çorum illerini ziyaret ettikten sonra Rize'ye gelecek.

Önümüzdeki hafta Rize'ye gelecek olan Şahin, Rize'de siyaset yapmanın zorluğunu bildiklerini kaydederek, "Bu nedenle Rize'yi son sıraya bıraktık. Şu ana kadar yaklaşık dörtyüz kişi parti teşkilatlarımızda görev almak için bize müracaat etti. Biz Rize'ye gelerek bu üç yüz kişiyle birebir görüşüp kimin il başkanı olması konusunda fikirlerini alacağız. O fikirler doğrultusunda partimizin il başkanını atayacağız. Şu an önümüzde dört isim var. Bu dört isimden biri partimizin Rize il başkanı olacak." dedi

Ülke geneline Deva Partisi'ne internet üzerinden yoğun bir üye kaydı talebinin olduğunu belirten Şahin, "Şu ana kadar Rize'de dört yüze yakın seçmen partimize üye girişi yaptı. Biz bu üyelerimizi teker teker aradık. Elimizde olan dört il başkan adayını o şekilde tespit ettik.” dedi.