DEVA Partisi Kalkandere İlçe Kongresi yapıldı

TAKİP ET

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Kalkandere İlçesi 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Düzenlenen kongreye DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Kurucular Kurulu  Üyesi İbrahim Dönertaş, Trabzon il Başkanı Kubilay Çiçek, Artvin İl Başkanı Hüsnü Aydın, Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ergen,  Türkiye’de gelinen noktada sorunun güven ve istikrar sorunu olduğunu söyleyerek, "Ekonomik güvensizliğe, eğitimi, adaleti de ekleyebiliriz. DEVA Partisi bu sorunların üstesinden gelecek kadrolara sahip, sayın Genel Başkanımıza halkımız bu konuda güveniyor" dedi.

Kongrede konuşan DEVA Partisi Kalkandere İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu, Kalkandere için deva olmak adına yola çıktıklarını söyleyerek, "Bölgemizde yaşanan bazı sorunlardan dolayı mevcut iktidar ve sistemden çay çiftçimizin, emekçimizin, işçimizin, memurumuzun çok zor durumda olduğunu biliyoruz. Tüm bu kanayan yaralara deva olmaya gayret edeceğiz" dedi.

Yapılan kongre sonucu Kalkandere İlçe Başkanlığına seçilen Kurucu İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu'nun yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

Selim Kantar, Veysel Öztürk, Nimet Köksal, Özcan Yener, Gökhan Kılıç, Davut Yılmaz, Ali Çolak, Cemil Yetimoğlu, Yılmaz Yılmaz, İsmail Çolak ve yedek üyelikler ise Muzaffer Şahsi, Ramiz Cevahir Erdem, Ali Mengi