Derepazarıspor'u eski gücüne kavuşturmak istiyoruz

TAKİP ET

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, bu sezon 2. Amatör Küme Ligi'nde mücadele edecek olan Derepazarıspor'u yeniden 1. Amatör Küme'ye yükselterek eski gücüne kavuşturmak istediklerini söyledi.

Haber: Turgay AYHAN

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Çay Tv’de katıldığı Togay Muratoğlu ile Çay’da Sabah programında Derepazarıspor’u ilçenin bir diğer takımı olan Kirazdağıspor ile birleştirerek eski gücüne kavuşturmak istediklerini söyledi.

Eskiden top oynadığı ve yıllarını verdiğini belirttiği Derepazarıspor ile ilgili çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Metin, “Takımımız şu an 2. Amatör Küme’de ve bu sezon 1. Amatör Küme’ye takımımızı çıkartıp Kirazdağıspor ile birleştirerek Derepazarısporumuzu eski gücüne kavuşturmak istiyoruz. Takımımız eskiden çok başarılı sezonlar geçirmişti. Trabzon’dan bile futbolcular gelip takımımızda oynamak isterlerdi. Tekrar o eski günleri yakalamak için birleşmemiz lazım. Derepazarı iki kulübü maddi olarak kaldırmaz.” dedi.

İlçedeki spor salonunu Derepazarıspor’a tahsis ettiklerini de belirten Başkan Metin, “Fitness salonundan tutun da, saunasına kadar herşey mevcut. Fubolcularımız hem antrenmanlarını yapıp hem de sosyal anlamda burayı kullanabilecekler. Yakında İstanbul’da da Derepazarıspor gecesi yapmayı düşünüyoruz ve orada da işadamlarımızla görüşüp destek almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kirazdağıspor şu an Rize 1. Amatör Küme Ligi’nde C Grubunda mücadele ederken, iki sezon önce küme düşen Derepazarıspor ise, yakında başlayacak olan Rize 2. Amatör Küme Ligi’nde A Grubunda mücadele edecek.