Daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edilemeyen projeler Rize'ye kazandırıldı

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edilemeyen projelerin Rize'ye kazandırıldığını söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize-Artvin Havalimanının açılış programı için ilçelere düzenlediği teşekkür ziyaretlerine Merkez, Derepazarı ve Güneysu İlçeleriyle devam etti.

Rize-Artvin Havalimanı açılış programı öncesi yapılan hazırlık aşamalarındaki gayretli çalışmalarından dolayı teşkilata teşekkür edn Alim, "Biz çok büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdükçe daha nice büyük eserlerin açılışını hep birlikte yine bu coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah." dedi.

Havalimanı açılışının resmi rakamlara göre 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğini hatırlatan Alim, "AK Parti iktidarları olarak bizler eser ve hizmet siyaseti yaparak, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında da ifade ettiği gibi 100 yılda gerçekleşecek yatırımları 20 yıla sığdırdık. Türkiye’nin 81 ilinde her alanda büyük projeler hayata geçti. Tabii ilimiz de devasa projelerden nasiplenen illerden oldu. Daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edemediğimiz projeler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ilimize kazandırıldı. Bu projelerin ilimizle buluşmasında teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde her bir kademesinin yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra bizden desteğini esirgemeyen her koşulda bize güvenen liderine sahip çıkan hemşehrilerimizede çok teşekkür ediyorum." dedi.